Skocz do zawartości

Flash CMS

SławekT

Rekomendowane odpowiedzi

Znajomy jest fotografem i chce zrobić swoje portfolio we FLASHu. W związku z tym, że zdjęcia w portfolio i teksty chce sam aktualizować typowa animacja we Flashu odpada. Idealnym rozwiązaniem byłby CMS, w którym mógłby wprowadzać zmiany, dodawać zdjęcia, a żeby plik flashowy zawierał tylko skrypt to wyświetlający. Z Google'a już skorzystałem, coś tam znalazłem. Na pierwszy rzut oka wydał mi się ciekawy FlashMoto, są gotowe ciekawe szablony do niego. Czy są jeszcze inne ciekawe rozwiązania? Czy możecie coś polecić, odradzić?

Z góry dziękuję za pomoc.

nie ma konkretnego CMSa opartego na flashu..( może po za skryptem flash forum)

Ja bym polecał jak już Joomle + liczne dodatki flash slidery ,galierie one są zbudowane na plikach swf + xml tak że mozna zarządzać z PA

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności