Skocz do zawartości

"latające po stronce reklamy"

novy*

Rekomendowane odpowiedzi

akurat podana strona przezemnie raczej premium nie ma

Chciałem się dowiedzieć więcej o premiowanych kontach ale na oficjalnej stronie są podane adresy stron (2) gdzie podobno są reklamy z premium konta.. ale jak ja na nie wchodziłem to ani raz nie widziałem reklam z AdSense...

za.pl i prv... są tam już dłuugo.. więc im chyba wolno... ale sugerujesz, że lepiej nie wstawiać ich na "normalną" stronę. Ok.

pozdro..

teoretycznie sa niedozwolone. a w praktyce jest np. za.pl prv.pl (moze na premium zasadach jest inaczej?).

93498[/snapback]

Ani za.pl ani prv.pl nie mają konta Premium.

Zwróć uwagę na kod prv.pl czy za.pl a lycos :) Znaczna różnica.

Może lycos to nie najlepszy przypadek, gdyż oni są trkatowani naj naj, ale za.pl i prv mają identyczny kod jak konto zwykłe.

Poza tym reklama emitowana wg prv czy za.pl nie łamie zasad AdSense.

Adsense zabrania reklam w formie pop-up, a forma prezentowana na prv to zwykła warstwa, która jest częścią strony <div> a nie osobnym oknem przeglądarki.

Co do reklam w divach to zdaje sie ze nie moga one przeszkadzac w normalnym przegladaniu strony (tutaj chyba takiego problemu nie ma). Zreszta w regulaminie (przejrzalem przed chwila na szybko) nie ma zadnego zapisu odnosnie konkretnie divow.

Chciałem się dowiedzieć więcej o premiowanych kontach ale na oficjalnej stronie są podane adresy stron (2) gdzie podobno są reklamy z premium konta.. ale jak ja na nie wchodziłem to ani raz nie widziałem reklam z AdSense...

Konta premium to fajna sprawa. Zdaje sie ze Google negocjuje z kazdym osobno warunki konta premium.

Wiem ze napewno mozesz dowolnie zmieniac wyglad reklam, masz nawet mozliwosc generowania bezposrednio na swojej witrynie reklam. Mozesz takze dowolnie zmieniac slowa kluczowe.

W sumie to najwazniejsze chyba..a no i bana tak szybko nie dostaniesz :-)

:)

pozycjonuj.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności