Skocz do zawartości

Onpage factors

Keepsake

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

macie jakies narzedzie ktore analizuje czynniki on-page (gestosc slow, alty, meta tagi, tytul i cala reszte)?

Ja uzywam WebCEO bezplatnej licencji ale mam wrazenie ze on mnie wyprowadza w maliny (bo na przyklad ma reguly nie do konca zgodne z Googlowskimi).

Dlaczego mi sie tak wydaje: slowo "shift boot" witryna www.redlinegoods.com

Na wszystkie 3 "allin" (title, anchor, text) jestem 1szy.

a w rezultatach na 85... Do niedawna w top20.

To co mnie dziwi to to, ze siedzialem sobie w top20 nie mogac sie przebic do top5, skoro teoretycznie moglbym byc pierwszy sadzac po allin-ach.

Na Yahoo, MSN, AllTheWeb bylo spokojnie top10, wiekszosc wariantow nawet top5 (z czego sporo na pierwszym).

Ktos mi kiedys powiedzial ze to kwestia zlej optymalizacji strony, ale WebCEO do niczego mi sie nie przyczepia, tytul meta tagi i keyword density na stronie mam bardzo dobre.

Ma ktos jakis pomysl? Skoro google tak bardzo zalezy na linkach a moje, jak wynika z allin* sa najlepsze, to czego ode mnie chce jeszcze? :aniolek:

Pozdrawiam,

Maciek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności