Skocz do zawartości

Filtr nie do ogarniecia

traxx

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

zaczalem dodawac swoja strone (www.fmf-team.com) po pol roku (wczesniej byla linkowana naturalnie tj. wiadomo - komus na necie sie cos spodoblao na niej to linkowal do niej) do 5 katalogow dziennie. teraz aptrze i mam filtra w google. kompletnie nie rozumiem dlaczego. moge dodac tylko, ze na poprzedniej domenie z ktorej nastapilo przekierowanie 301 tez byl filtr ale to za SWLe, ktroymi pozycjonowal mi jeden pozycjoner-debil. przez pierwsze pol roku na tej nowszej domenie wszyskto bylo ok, a tu nagle przedwczoraj filtr :|

dlaczego?

linkuj dalej i odczekać. Od kilku dni Guguiel mocno miesza w serpach - trzeba to przeczekać.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Moim zdaniem lipa:

Tagi beznadziejne

Keye Lipa

Ogólnie schemat 2+

Czy filtr ? Może - sam bym go postawił.

Dla usera to masakra. Wielkie G: to nadal stwór eliminujący :"Niedosyt wilgotności" - daje do myślenia ?

Dawno tu nie byłem,

WOW - T.

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

Moim zdaniem lipa:

Ogólnie schemat 2+

Czy filtr ? Może - sam bym go postawił.

Dla usera to masakra. Wielkie G: to nadal stwór eliminujący :"Niedosyt wilgotności" - daje do myślenia ?

Dawno tu nie byłem,

WOW - T.

dziekuje za pomoc, ale to powyzej jest nie po polsku. mozna jasniej? ja nie rozumiem jaki schemat, co bys postawil co za wilgotnosc. nic mi to nie daje do myslenia, wrecz przeciwnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności