Skocz do zawartości

Test systemu EsPress.pl

BlackSEO

Rekomendowane odpowiedzi

Pozycje na dzień 2 października 2010:

1. kwiatycebulkowe.pl - uprawa roślin - 6 (0)

2. kwiaty-cebulowe-ogrodowe.mini-games.pl - kwiaty cebulkowe - 26 (+3)

3. rosliny.ogrodniczy.legnica.pl - rośliny ogrodowe - 19 (+18)

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Dodałeś na raz wszystkie katalogi 2353 a 277 oczekuje.

Jeśli przeżyją takie linkowanie te strony to poczekaj z 3 - 4 tyg na ogłaszanie wyniku tego testu.

Dodałeś 28 wrzesień a mamy 2 październik, to raczej ogłoszenie początku tekstu.

kwiatycebulkowe.pl jest zaindeksowana ma 8 BL

kwiaty-cebulowe-ogrodowe.mini-games.pl 0 BL

rosliny.ogrodniczy.legnica.pl 1 BL

Tak jak napisałem powyżej aby sprawdzić czy program i katalogi jakie ma w bazie jest skuteczny nalezy jeszcze długopoczekać.

Ale fajna sprawa, że oddajesz pod publiczną ocenę wpływ programu na pozycję stron.

Osobiście życzę Ci powodzenia i z przyjemnością sprawdzę za miesiąc ile każda strona będzie miała linków prowadzących do siebie bo to będzie wykładnikiem dobrego działania programu oraz wartości katalogów.

bo to będzie wykładnikiem dobrego działania programu oraz wartości katalogów.

KazioR, nie do końca...

będąc autorem skryptu, który chciałbym sprzedać szerokiemu gremium, nie do końca musiałbym ujawnić wszystkie zastosowane techniki podniesienia pozycji w serpach.

nie wszystkie widać "gołym okiem"...

jakim problemem jest stworzyć tematyczne zaplecze, wykonać potężne linkowanie, po czym (nawet po filtrze) zrobić 301 na jedną z tych domen, które się tu pokazuje...? W jaki sposób to zbadasz? a serpy będą znacznie wyższe...

autor nigdy nie będzie do końca wiarygodny w publicznym teście własnego skryptu.

bardziej wiarygodne byłoby, jakby Sylwin wraz z bratem poddali skrypt testom kogoś obiektywnego: np. Ciebie.

Był okres - ale na szczęście minął - kiedy poddanie się publicznej krytyce było super zabiegiem politycznym :rolleyes:

Strony sa dopalone systemami rotacyjnymi, wiec jaka mamy pewnosc ze liczba pkt nie zostala zwiekszona zeby uzyskac lepszy efekt EsPress.pl ;)

co potwierdz moją teorię...

dymna.jpg

@BlackSEO

Cel testu: Sprawdzenie jakie system przyniesie efekty istniejącym już stronom bez podlinkowywania wpisów - czyli efekt jaki może osiągnąć zwykły użytkownik korzystający z EsPress'a, nieposiadający żadnego doświadczenia w pozycjonowaniu

@aqnos

źle oceniłeś moje intencje, nie uważam aby tutaj autor programu ujawniał wszystkie techniki jakie używa się przy pozycjonowaniu, w jego opisie zamierzeniem jest pokazanie osobom "nieposiadającym żadnego doświadczeniaw pozycjonowaniu"

Ja nie neguję tego co robi BlackSEO jedynie uwypukliłem kiedy moim zdaniem będzie można dokonać oceny czy dodanie do tych katalogów odniosło skutek.

Nie jest moim zdaniem obecnie stosowanie przez autora wspomagających innych technik o jakich wspomniałeś, myślę, że program obroni się sam. Odnotowuję na swoich stronach pewną poprawę i jestem pewny, że jeśli nie wpadną w fitr testowane strony za miesiąc wzrośnie wydatkie u nich ilość BL.

@BlackSEO

Odnotowuję na swoich stronach pewną poprawę i jestem pewny, że jeśli nie wpadną w fitr testowane strony za miesiąc wzrośnie wydatkie u nich ilość BL.

KazioR: i to jest dla mnie bardziej wartościowe, niż test Sylwinów ich własnego produktu :rolleyes:

(i znów miękko polemizujemy ;))

dymna.jpg

@BlackSEO
Cel testu: Sprawdzenie jakie system przyniesie efekty istniejącym już stronom bez podlinkowywania wpisów - czyli efekt jaki może osiągnąć zwykły użytkownik korzystający z EsPress'a, nieposiadający żadnego doświadczenia w pozycjonowaniu

@aqnos

źle oceniłeś moje intencje, nie uważam aby tutaj autor programu ujawniał wszystkie techniki jakie używa się przy pozycjonowaniu, w jego opisie zamierzeniem jest pokazanie osobom "nieposiadającym żadnego doświadczeniaw pozycjonowaniu"

Ja nie neguję tego co robi BlackSEO jedynie uwypukliłem kiedy moim zdaniem będzie można dokonać oceny czy dodanie do tych katalogów odniosło skutek.

Nie jest moim zdaniem obecnie stosowanie przez autora wspomagających innych technik o jakich wspomniałeś, myślę, że program obroni się sam. Odnotowuję na swoich stronach pewną poprawę i jestem pewny, że jeśli nie wpadną w fitr testowane strony za miesiąc wzrośnie wydatkie u nich ilość BL.

Radze kopiowac nicki inaczej moga ciekawe kwiatki jak teraz wyjsc ;)

Ten test nie pokazuje poprostu mocy samej dodawarki, tylko polaczenie tego z swl - a jak rozdzielisz co akurat wplynelo na wzrost pozycji?

Aa na koniec, nie widze sensu sprawdzania w google BL komenda link: :rolleyes:

Strony sa dopalone systemami rotacyjnymi, wiec jaka mamy pewnosc ze liczba pkt nie zostala zwiekszona zeby uzyskac lepszy efekt EsPress.pl

Skąd ta spiskowa teoria, wróżysz z fusów :) ?

Wpisy nie są podlinkowywane, więc efekty jakie będzie można zaobserwować są jak najbardziej naturalne.

Wpisy dodane przez EsPress w żaden sposób nie są podlinkowywane. Testem chciałbym obalić mity na temat niskiej skuteczności systemu, tylko tyle.

KazioR: i to jest dla mnie bardziej wartościowe, niż test Sylwinów ich własnego produktu

Gdybyś potrafił czytać ze zrozumieniem, wiedziałbyś już dawno, że jestem bratem Sylwina. Nie mam nic przeciwko opublikowaniu podobnego testu, przez któregoś z użytkowników systemu ;) ...

w jego opisie zamierzeniem jest pokazanie osobom "nieposiadającym żadnego doświadczeniaw pozycjonowaniu"

Dokładnie, efekty jakie przyniesie test może osiągnąć każdy, korzystający tylko z EsPress'a, bez dodatkowych narzędzi.

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Gdybyś potrafił czytać ze zrozumieniem, wiedziałbyś już dawno, że jestem bratem Sylwina.

ponieważ czytam ze zrozumieniem, nie napisałem Sylwin, tylko SYLWINY (zatem jest ich co najmniej dwóch) i to podobno podobnych, czego akurat nie mogę stwierdzić, bo Ty trzymałeś kamerkę...

zatem warto zauważyć, że kiedy wskazujesz na kogoś palcem - co najmniej trzy palce wskazują na Ciebie :)

i uwierz mi, nie umniejsza to mojej sympatii do Was, Braciszki i Waszych produktów

:)

jednakże test systemu wystarczyło zaproponować któremukolwiek chętnemu z PiO - a najlepiej kilku - dać mu/im punkt (jak Sylwin zrobił na starcie pozycjo), ale pod warunkiem publikowania regularnego wyników i nie byłoby żadnych wątpliwości, że test jest wiarygodny.

oczywiście możesz mieć inne zdanie, ale ja odbieram, że każda sroczka swój ogonek chwali...

3maj się i bez urazy, Bracie Sylwina ;)

dymna.jpg

Domeny nie są nowe więc z pewnością posiadają kilka linków, które zdobyły wcześniej, myślałem, że chodzi Ci o dopalanie wpisów...

Może i dla niektórych osób sprawdzanie w Google przez polecenie link: nic nie znaczy, jak napisałem powyżej domena kwiatycebulkowe.pl ma 8 BL a intesuje mnie Google to, że na Yahoo jest tego 236 sztuk już ma dla mnie mniejsze znaczenie, chyba, że pozycjonujesz na Yahoo mnie interesuje Google. Dla informacji podam, że wymieniona domena ma 425 linków w zestawie pięciu wyszukiwarek tak mi wskazuje IBP i Market Amurai polecam również Link Popularity Check. Oczywiście najlepiej jest dla testów wstawić dziewiczą domenę ale jak chce się szybsze efekty w pozycjach to i taka jest dobra. Strony które dodaję w EsPress nie są katalogowane ani nie są wstawione do swl. Pierwszy wpis dla strony poszedł 1 września ilość wpisów dzisiaj 927. Oczywiście nie ma przyrostu w pozycji po 50 na dobę jak przy xrumerze ale coś się delikatnie podnosi.

Jeszcze jedna uwaga kilka lat temu napisałem tutaj - pośpiech jest wskazany przy łapaniu pcheł a nie przy pozycjonowaniu. Aby zrobić prawidłowo test potrzeba na wynik poczekać kilka tygodni.

Jeśli BlackSEO chce pokazać iż jego system działa w sposób przynoszący korzyści to należy moim zdaniem wstawić nową domenę bez żadnych linków ładnie napisać artykuł dać temat z frazą nie za ciężką (n.p sklep z bielizną) ale prostszą związaną dajmy na to ze służbą zdrowia (stomatolog Skała) ja top -10 zrobiłem dla nowej strony na tą frazę za 3 tygodnie. Nie było jeszcze wtedy Espressa.

I zobaczymy czy te katalogi jakie są w bazie programu coś dają czy też nie bo co do działania programu oceniam go na 5 to było dawniej teraz najlepsza w szkole jest chyba 6.

Pamiętać należy, że gdyby Adder miał taką skuteczność jak Espress byłby nie do pokonania. Obecnie Espress ma skuteczność w dodawaniu wpisów na poziomie Publikera. Jedni mówią "link to jest link" i to jest dobre na dłuższy okres pozycjonowania, bo zapewne część z tych linków nabierze kiedyś siły, inni mówią "liczy się siła katalogu" i to jest rzetelna prawda w pozycjonowaniu, dlatego namawiam do wpisania swojej frazy i szukaniu w google na wyświetlonej liście katalogów a następnie starajmy się tam za wszelką cene umieszczać wpis o naszej stronie.

Zresztą co ja tu młokos będę podpowiadał starym wyjadaczom.

Zdaję sobie sprawę, że na bardziej dostrzegalne efekty będzie trzeba poczekać nawet ponad miesiąc, ale nie chcę, by pisano, że test jest zapomniany, porzucony itd. ;)

Co do wyjadaczy w temacie, to nie udzielił się chyba nikt prócz Ciebie. Niektórzy nie mogą zrozumieć, że każdy precel po dłuższym okresie czasu - albo zostanie zbanowany, albo zyska większą moc...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności