Skocz do zawartości

[Sprzedam] Stronki pod zaplecze (np do weblinka)

Pomyslowy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam do sprzedania 7 stronek zapleczowych. Każda z nich składa się ze strony głównej + 9 podstron.

Ich zawartością są unikalne artykuły z różnych dziedzin. Są to dobre artykuły, po prostu nie są posegregowane tematycznie. Każda strona to mała "baza artykułów" która składa się z 10 tekstów (800-1300 znaków) na różne tematy.

Doskonale nadają się jako zwykłe zaplecze, bądź do podpięcia do e-weblinka na główną domenę. Każda podstrona ma inny title. Jedyna ich wada to to, że nie są tematyczne, poza tym 'niczego im nie brakuje'.

Oparte są na darmowych szablonach, mają includowaną stopkę i menu.

Strony są gotowe, na nic nie czekasz - płacisz i od razu otrzymujesz na maila paczkę ze stronami.

Cena jaka mnie interesuje to 20zł/sztuka PROMOCJA: 15zł/sztuka (do końca dnia (tj. środy)).

Jestem w stanie wystawić f-vat.

Kontakt: adv/małpeczka\p14.pl - wiadomo co wstawić zamiast /małpeczka\.

Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności