Skocz do zawartości

Ile czekaliście na wyświetlenie reklamy?

deha21

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj założyłem AdSense, tzn. wczoraj mnie zaakceptowali. Wrzuciłem reklamę na stronę i zaczęły mi się wyświetlać reklamy prospołeczne. A że były po angielsku no to włączyłem zastępczy obraz - problem był taki że jak się kliknęło na ten zastępczy baner to strona otwierała się nie w nowym oknie ale tak jakby w iframe 300x250. Więc na razie w ogóle wyłączyłem AdSense i tylko co jakiś czas sprawdzam czy już się normalne reklamy wyłączają. I tutaj mam dwa pytania.

1. Czy AdSense musi być wyświetlany na stronie żeby zaczęły się pojawiać właściwe reklamy? Bo ja go chwilowo wyłączyłem, żeby się nie pokazywał.

2. Ile czekaliście na wyświetlenie prawidłowych reklam na stronie?

W FAQ jest napisane że kilka godzin, a jeśli witryna nie jest zaindeksowana to dłużej. Moja jest akurat więc powinny się normalne wyświetlać.

U mnie dalej reklamy prospołeczne :/ Link do strony macie w moim podpisie - baner jest po prawej stronie w systemie rotacyjnym.

Aha, raz mi się wyświetlił baner graficzny z jakimś autem. To było wczoraj i tylko raz mi się wyświetlił.

U mnie dopasowanie trwało czasami do 2-3 dni. Jeśli do jutra nie zaczną działać u Ciebie to napisałbym na forum adsense po prostu, lub zrobił to już dziś, bo zazwyczaj odpowiedź nie przychodzi od razu.

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Faktycznie widać że jeszcze nie może się doszukać treści ta jednostka.

Musisz cierpliwie poczekać, ads jest na stronie "o wszystkim" od koktajlu po pielgrzymkę, przez wystawę fotografii więc robotowi zajmie chwile dopasowanie treści do reklam.

Faktycznie widać że jeszcze nie może się doszukać treści ta jednostka.

Musisz cierpliwie poczekać, ads jest na stronie "o wszystkim" od koktajlu po pielgrzymkę, przez wystawę fotografii więc robotowi zajmie chwile dopasowanie treści do reklam.

Z tym dopasowaniem może byc śmiesznie - prowadzę również stronę pielgrzymkową gdzie wyświetlają sie reklamy forex i giełda hihi

Strona w adsense od 2005 roku :)

Modlitwy - Najpiękniejsze modlitwy

Praga Południe i Praga Północ - Portal o warszawskiej Pradze

Zagadki logiczne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności