Skocz do zawartości

[prywata] wycena frazy do pozycjonowania

czaysoon

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Dostałem zapytanie od znajomego aby pomoc w wycenie fraz jakie chce zlecić do pozycjonowania.

On zapytał już kilka firm, ceny są bardzo rozbieżne, trudno stwierdzić jaki próg może być ok.

Osobiście zajmuje się tylko handlem swl i nie mam pojęcia, czy to dużo czy mało za frazy.

Chodzi o cenę za miesiąc, z umową minimum na 6 miesięcy.

Propozycje cen jakie dostał są od 80 do 500 netto za miesiąc

Frazy:

Dotacje z Unii Europejskiej

biznes plan w Łodzi

poniżej sc z samuraja:

dotacje.jpg

biznesplan.jpg

może być choćby jakiś przedział, tylko ciutke mniejszy niż podany.

dzięki z góry

Cena jest uzależniona od stopnia zoptymalizowania witryny a co najważniejsze od właściwego doboru fraz bo IMO te akurat frazy nie gwarantują największych konwersji.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

zgadzam sie z Beerbant'em... poza tym do wyceny potrzebna jest znajomośc witryny i optymalizacja w trakcie.

Same te dwa screeny z MS niewiele dają bo potrzeba się jeszcze zagłębić w linki poszczególnych domen, obadać jakie są PRki, anchory i pare innych rzeczy, które za pomocą MS można wyciagnąć z Y!.

Wg mnie mozna zrobic te frazy za małe pieniądze (Xrumer) oraz za duże (budująć zaplecze i też jadąc X-em)... kwestia podejścia do tematu....

BTW: fraza "dotacje z unii europejskiej" jest mizerna - lepiej jest "dotacje unijne, dotacje z unii" - ludzi epomijają "europejskiej" bo jest ona domyślna :)

wiec zły target.

edit: biznes plan w łodzi - nie słoneczko powinno być "biznes plan łódź" ;) - w łodzi wypłynie samo przy seo.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

jak już to:

pozyskiwanie/zdobywanie/uzyskanie dotacji unijnych

pomoc w pozyskiwaniu/załatwianiu/uzyskaniu dotacji unijnych

itp.

Właściwy dobór fraz polega na postawieniu się w sytuacji osoby szukającej produktu/usługi

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności