Skocz do zawartości

Reklamy na forum

k66

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

Sprawa jest taka. Mam forum juz od 3 lat - dosyc waska tematyka ale sporo osob wchodzi jak na taka nisze. Niestety forum mam na darmowym hoscie wiec reklamy ktore sie tam pojawiaja sa niezalezne od tego czy i jakie chce. Teraz pytanie - gdzie warto i jak przeniesc forum zeby ew. miec mozliwosc wrzucenia wlasnych reklam. I tu rodzisie kolejne pytanie - czy to sie opłaca, bo za hosta trzeba bedzie zaplacic wiec czy dochody z reklam sa w skali roku jakies sensowne na tyle, ze to sie oplaca.

Wiem wiem poczytalem - wszystko zalezy od wielu czynnikow takich jak branza itd. ale jka bym wam podrzucil adres to czy jestescie w stanie mi powiedziec czy to jest sens?

bede wdzieczny jak mnie nie zjedziecie na dzien dobry tylko ktos mi udzieli kilku przydatnych informacji.

z gory dz!

Hosting teraz nie jest drogą rzeczą.

Możesz dać adres to z ciekawości zobaczę.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

https://sanepid.mojeforum.net/index.php

Gro uzytkownikow to goscie ktorzy wpadaja zadac pytanie albo poczytac co radza ludziska. Do tej pory nie wprowadzalem obowiazku rejestracji w celu napisania posta ale moze czas pomyslec o tym.

I jak sie do tego zabrac - jakies wskazowki. Przynajmniej gdzie o tym poczytac, bo na gotowizne nie licze ale jakis punkty zaczepienia zeby sie ogarnac w temacie.

Witam

Spróbuj może kupić coś tutaj: https://www.hoseo.pl. Myślę że warto jednak zainwestować te parę złotych bo jeżeli dobrze poprowadzisz forum to możesz kilka linków na forum sprzedać np. na allegro (tylko nie za wiele :) ) czy nawet tutaj na forum w odpowiednim dziale - i to już na pewno wystarczy na opłacenie serwera i domeny a inne reklamy na stronie już pójdą w twoją kieszeń ;).

Pozdrawiam

skuteczna-reklama.com.pl - zobacz jak się skutecznie reklamować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności