Skocz do zawartości

Skutecznośc dodawarki

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mój test:

Fraza: o lampach (dokłądnie nie podam wiadomo czemu)...

Domena: świeża, kupiona na markecie, fraza dwuczłonowa jednoczesnie jest w nazwie domeny (pozycjonuje nonIDN domene)

Dodawarka: omniAdd (KOYOTEK) - zlecone dodanie wszystko co możłiwe od razu

Liczb awyników na żądaną frazę: 164 tys

Liczba konkurentów (takich realnych): 7 na 10 (pozostałe to podstrony większych serwisów nie pozcyjonowanych na te fraze)

Treśc strony: de facto 10 stronicowa zapleczówka pod statlinka :D

Początek postawienia strony: 20.09

Dziś: #7 miejsce :)

edit: przez 9 dni - 235 linków według Y!

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

tyle co daje baza omni-kowa ... ok 5 tys wpisów.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

2 anchory

wyprzedziles mnie z tym testem :)

jak ci sie udalo az tyle linkow zaindeksowanych. ja wrzucilem kilka stron i po skonczeniu dodawania (webmini, otwarty, qlweb, easydir), mam max do 100 linkow. oczywiscie nie pingowane ani nie linkowane wpisy. jesli chodzi o pozycje w google to praktycznie bez zmian. oczywiscie moze sie zmieni, teraz dodam jeszcze wordpressy, mocne linki i co tam jeszcze jest :P

ale ogolnie do indeksowania zaplecza dodawarka jest doskonala B)

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

z tym, ze nie pinguje wpisów :D

@pandha: widocznie wujek G wie że to moje wpisy ;)

Dla mnie to pytanie oznacza: ile było użytych opisów z synonimami do dodania 5tyś wpisów.

w sumie ja to odebrałem ze miał jeden opis i dwa anchory wink.gif

Wątpię aby został tylko użyty jeden opis.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Opis był oczywiście dostosowany z synonimami do miksowania... a ile wysżlo różnyc/podobnych tekstow nie liczyłem bo po co ... link to link :)

2 anchory, jeden opis pod mikserek i lecimy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności