Skocz do zawartości

Skutecznośc dodawarki

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, Panowie, mieszacie w głowach, chwilami piszecie że tylko parę linków dziennie bo za "blasty" młode strony lecą w kosmos a tu wchodzę na test gdzie strona dostaje 5k linków i siedzi wysoko w serpach, gdzie tu konsekwencja??

pomyliłaś tematy i blasty z czymś o nazwie "omniadd" i dodawarka - czytaj uważnie test. Tutaj nie ma nic o blastach i niech tak zostanie.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
pomyliłaś tematy i blasty z czymś o nazwie "omniadd" i dodawarka

pisząc "blasty" miałem na myśli przepuszczenie strony przez dodawarke w trybie "tak szybko jak tylko skrypt da rade"

postanowiłem więc sam spróbować i przepuścić możliwie szybko przez omni 2 domeny: jedną na wordpress.com, drugą, 2 tygodniową subdomenę, liczę że nie wylecą z wielkiego G ;)

do tej pory byłem ostrożny w ilości dodawanych linków / dzień, po waszych testach okazuje się że chyba przesadzałem z tą ostrożnością :)

---------------------------------
https://jakas_firma

• 6 miesięcy temu...

Ostatnio robiąc testy musiałem dodać jakąś świeżą domenę, nie katalogowaną w celu sprawdzenia poprawności dodawania. Wrzuciłem z ciekawości na frazę "pozycjonowanie radom" do całej bazy. Wzięta była losowa strona z internetu kompletnie nie związana z pozycjonowaniem ani branżą IT więc nasycenie słów kluczowych 0%. Ostatnio wczoraj przypadkowo sprawdzając tą frazę okazało się że strona jest na 2 miejscu (3,320,000 wyników). Z doświadczenia wiem, że będzie na 1 stronie (spodziewam się około 5 miejsca max) dopuki jej nie zrzuce.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

Tak duże różnice w wynikach dają do myślenia- najwyraźniej czynników wpływających na % indeksacji jest co najmniej kilka, pierwsze, które przychodzą mi do głowy to stopień różnorodności (unikalności) treści dodawanych, skoro mowa tutaj o bardziej czystych, a zarazem miarodajnych testach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności