Skocz do zawartości

[wykonam] Ręczne katalogowanie

slaymer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Z chęcią odciążę Was ze żmudnego procesu dodawania wpisów do Seokatalogów wink.gif. Posiadam oczywiście wyselekcjonowaną bazę, co pewien czas uaktualnianą (około 400 darmowych seoków + kilkadziesiąt płatnych). Rzecz jasna po zakończeniu katalogowania sporządzam raport, na podstawie którego się rozliczamy.

Za co płacisz i ile?

Za zaakceptowany wpis. Koszt dodania wpisu zależy od tego czy wraz ze zleceniem dostaję od Ciebie opisy strony czy nie.

wersja a] dostarczasz opisy (jeden opis 350-500 znaków) przeciętnie wykorzystywany w 25-30 katalogach - moja cena = 0.30 Pln za wpis

wersja b] ja robię opisy (jeden opis z synonimami na ok. 50 katalogów) - moja cena = 0.60 Pln za wpis

wersja c] w grę wchodzą płatne katalogi - cena zależy od ilości płatnych jaką wybierzesz.

Ile czekasz na wykonanie pracy?

Jedną stronę dodaję do 30 katalogów dziennie(chyba, że zażyczysz sobie mniejszą dzienną ilość - elastyczny jestem) + 3-4 dni po zakończeniu na akceptację wpisów przez moderatorów.

Czego nie kataloguję?

Tradycyjnie, stron erotycznych, warezów, hazardu, jeżeli strona była wcześniej katalogowana - to proszę o info gdzie.

Czemu jestem cudownym katalogerem?

A tak samo wyszło jakoś, a poza tym jako moderator kilku seokatalogów, zdaję sobie sprawę co drażni modów smile.gif i unikam robienia tego smile.gif. Zapraszam więc do skorzystania z mojej oferty bo w sumie nic nie ryzykujesz, gdyż zapłacisz po zleceniu. Na razie nie mam możliwości wystawiania faktury Vat, ale usilnie nad tym pracuję wink.gif

Zapraszam do kontaktu:

eslaymer[małpa]gmail.com

gg - 7859326

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności