Skocz do zawartości

Czy ten serwer spełni moje wymagania?

krzepa

Rekomendowane odpowiedzi

Co do firmy logout to osobiście mocno ją odradzam. Przez 6 miesięcy co miesiąc muszę dzwonić do nich z informacją, że jednak zapłaciłem im za usługi. Ostatnio na miesiąc mój serwer został zablokowany bo coś im się pomyliło;) Zamiast zajmować się swoim biznesem muszę siedzieć na telefonie, żeby firma wywiązała się z podstawowych obowiązków jak księgowanie wpłat. Problemu by nie było gdybym mógł się dodzwonić, ale na 10 prób udaje się to dwukrotnie choć dzwonię w odpowiednich godzinach.

Z tego co widzę forum wht także zaczyna być przepełnione złymi opiniami.

Odradzam logout ze względu na bardzo słaby kontakt, choć nie tylko. Ogólnie mam nieprzyjemne wspomnienia z pobytu na serwerach tego usługodawcy.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Aby mieć efekt, sprzęt powinien być odpowiedni - przelicz w przyszłości współczynnik uu/uw na transfer i obciążenie + Ram

G: nie lubi mieć zbyt długich odpytań serwera!

Wszystko zależy od tematyko strony ? No możne nie !

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

Ja także odradzam logout.pl - miałem u nich tylko hosting - test i sobie darowałem, wszystko opisałem na moim blogu i na forum webhostingtalk.pl - polecam Ci tam zajrzeć i poczytać opinie o tej firmie. Myślę, że za podobne pieniądze możesz znaleźć coś lepszego. Lepiej dopłacić kilka złotych i mieć spokój niż potem się wkurzać i żałować

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności