Skocz do zawartości

Świeżutki katalog - Wpisuj Info

bold

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Swoją drogą od tej wersji na czas aktualizacji np. templatki można przełączyć w PA -> Konfiguracja -> Ustawienia główne katalog w tryb techniczny - wtedy dostęp do strony będzie miał tylko admin. Reszcie pokaże się komunikat "w budowie"

Ale fajnie że tak sprawnie ta aktualizacja Wam wychodzi - ja tu się obawiałem że to skomplikowane będzie a tu proszę - kilkanaście minut i zrobione. :D

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

• 3 tygodnie później...

Liczba BL przekroczyła niedawno 2k i stale rośnie (oczywiście będzie stale rosła). Dodatkowo można płacić za wpis zwykły przez PayPal, do czego zachęcam :)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Kody na wpisy promocyjne:

Poniedzialkowy1

Poniedzialkowy2

Poniedzialkowy3

Poniedzialkowy4

Poniedzialkowy5

Wprowadzone zostały płatności przez PayPal (nieco tańsze) - zapraszam do korzystania (BL oczywiście stale rośnie, podobnie, jak IP :)).

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Pojawiły się pewne problemy z płatnościami przez PayPal (moja wina). Zostały one już naprawione. BL stale rośnie, IP też :)) Darmowe kody:

PEJPAL1
PEJPAL2
PEJPAL3
PEJPAL4
PEJPAL5

Dziękuję za skorzystanie z poprzednich kodów :) Nowe sztuki:

Srodowy1
Srodowy2
Srodowy3
Srodowy4
Srodowy5

Katalog ma już 3k+ BL i stale się umacnia :)

• 2 tygodnie później...
Dziękuję za skorzystanie z poprzednich kodów :) Nowe sztuki:

Srodowy1
Srodowy2
Srodowy3
Srodowy4
Srodowy5

Katalog ma już 3k+ BL i stale się umacnia :)

hmmm wg mnie ma tylko 28 BL :) i PR0 no ale może sie nie znam ;)))))

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Nikt tu nie mówił o wyższym PR, skoro jeszcze update'u nie było <:F> Nie mi oceniać, czy się znasz czy nie, podaj mi tylko, czym sprawdzasz BL, bo ja sprawdzam i ma 4,5k BL :P A może to ja źle sprawdzam? ;)

Nikt tu nie mówił o wyższym PR, skoro jeszcze update'u nie było <:F> Nie mi oceniać, czy się znasz czy nie, podaj mi tylko, czym sprawdzasz BL, bo ja sprawdzam i ma 4,5k BL :P A może to ja źle sprawdzam? ;)

np. en.seo-stats.eu -> 1,6k

wholinkstome -> 28

a Ty?

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Nikt tu nie mówił o wyższym PR, skoro jeszcze update'u nie było <:F> Nie mi oceniać, czy się znasz czy nie, podaj mi tylko, czym sprawdzasz BL, bo ja sprawdzam i ma 4,5k BL :D A może to ja źle sprawdzam? :D

np. en.seo-stats.eu -> 1,6k

wholinkstome -> 28

a Ty?

A chociażby na stronach Yahoo.

https://siteexplorer.search.yahoo.com/search?p=wpisuj.info&bwm=i&bwmo=&bwmf=s

• 4 tygodnie później...

Jako, że szczęśliwie zaliczyłem pierwszy semestr filologii, zamieszczam kod:

SESJA

Kod można wykorzystywać dowolną ilość razy aż do jutra do godziny 20:00. Pozdrawiam i zapraszam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności