Skocz do zawartości

SEO Lite - hosting SEO

lokoz.com

Rekomendowane odpowiedzi

Żeby zarwać bana na IP to na serio musi tam stać chyba miliony podstron z viagrą i innymi "kuleczkami gejszy" ;)

A no hosting warty uwagi, na pewno o wiele lepszy niż pakiety hostinowgowe z omni :)

ff11.jpg

Linki PageRank 1-7 | Bazy linków SEO - więcej asortymentu w naszym sklepie SEO!

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
jeszcze troche pochwalcie to zaraz zyskaja jeszcze kilku klientow co przyprowadza swoje publikery i sobie radzic przestana :).

Witam. Dawno tu nie zaglądałem, a widzę że wątek się trochę rozwinął. Miło czytać takie opinie :-) Chciałem tylko powiedzieć, że nauczeni doświadczeniem staramy się nie przeciążać serwerów tzn. nie upychamy Klientów "pod korek". Jeżeli dany serwer osiąga pewien "poziom zapełnienia" uruchamiana jest nowa maszyna i na niej lokowane są kolejne konta. W tej chwili SEO Lite to 3 serwery, nasz klasyczny SEO hosting 2, a cała struktura dzięki której to wszystko działa to 10 maszyn. W ciągu najbliższego miesiąca będzie uruchamiany kolejny serwer SEO Lite.

Hosting dla SEO -> https://www.seolite.pl

• 2 miesiące temu...

W następnym tygodniu dla wszystkich kont SEO Lite zostanie uruchomiona nowa usługa

PRYWATNE ADRESY IP

Jak to działa?

W panelu DirectAdmin pojawi się opcja zakupu prywatnych adresów. Z rozwijanej listy można będzie wybrać konkretne adresy, które mają zostać przypisane do danego konta. Po zatwierdzeniu - adresy zostaną automatycznie przypisane do danego użytkownika i uruchomione automatycznie w ciągu 5 minut.

W ciągu 24h od zamówienia zostanie wysłana do Klienta pierwsza faktura za PRYWATNE ADRESY IP.

Dokładne info zostanie rozesłane do wszystkich użytkowników kont SEO Lite w momencie uruchomienia usługi.

Hosting dla SEO -> https://www.seolite.pl

ok, a czy ktoś może mi napisać czy działanie serwerów jest takie jak na lokoz czy lepsze ? bo obecnie mam lokoza w pracy i kuleje niemiłosiernie, a dodam że stoją tam aż 19 wordpressów z ruchem 200 uu/mc jeden.

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności