Skocz do zawartości

SEO Lite - hosting SEO

lokoz.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nie chce mi się już nawet pisać o tym pseudo seohostingu .. seolite vel 503 ... nawet premium page nie mogłem wgrać spokojnie, wszystko na 2-3 raty. Po północy nie ma się co brać za robotę bo więcej człowiek odświeża żeby zaskoczyło . Na zgłoszenia o przerwach w działaniu o różnych porach dnia już nawet nie odpisują.. bo co mają odpisać? przecież dobrze wiedzą jak jest. Z chęcią sprawdziłbym na jakimś narzędziu do monitorowania jaki tam jest uptime... I Nie ma znaczenia czy to strona z bazą czy bez bazy.

Jak to zawsze bywa. Overselling na maksa, pochodzi 4/5 miesięcy a później tragedia. Miałem nadzieje, że jeden z droższych seohostów na rynku (nie mówię tylko o SEOlite ale też normalnej ofercie) będzie działał lepiej. Niestety - i lite i lokoz.info - obecnie "bieda z nędzą"... nie warto się tam ładować.

SEO BulletProof VPS.

Załóż konto na dropbox.

nawet 5 stron bez nie dawało rady, jak maja takie problemy to niech zaczną sprzątać ten hosting bo właściciele zawsze dużo mówią. Poza tym, jak wybierałem hosting to spytałem (taki był 1 plan) czy uciągnie 70 WP - odpowiedź? bez problemu sobie poradzi. Więc z czym do ludzi?

Moskit - kupiłem seolite niedawno, w chwili obecnej mam tam wpięte 50 domen, 500 subdomen, wszystko obrobione, pracują na mySQL, z czego 20 sztuk to wordpressy, pracuje tam dodawarka i inne bajery. Nie odczuwam takich problemów ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności