Skocz do zawartości

SEO Lite - hosting SEO

lokoz.com

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam się czy jeżeli hosting reklamowany jest na potrzeby SEO to wielki brat G nie bierze tego pod uwagę. Przecież może łatwo sprawdzić do kogo należy te 2500 IP czy więcej. Skoro usługa dedykowana jest na zaplecza to czy w końcu nie obróci się to przeciwko pozycjonerowi? Bo przecież zwykli użytkownicy nie będą z niej korzystać bo po co komu większa liczba adresów IP.

I czy ukrywanie whois również nie wskazuje na to, że mamy coś na sumieniu i w końcu przyniesie odwrotny skutek?

Obecnie również zastanawiam się nad zmianą firmy hostingowej. Firm jest wiele a opinii jeszcze więcej tym bardziej, że znamy metody marketingu szeptanego więc fora, grupy dyskusyjne dla mnie przestają być już wiarygodne gdy chodzi o wydanie kasy.

Od wielu lat jestem w ****.** i do tej pory nie miałem problemów ale w tej chwili chciałbym włączyć obsługę gzip i nie jest to już takie proste, o dodatkowych IP można zapomnieć jedyne co to można ukrywać whois ale tylko dla domen globalnych to już coś.

Więcej już nie piszę bo kto to przeczyta hehe

Wesołych Świąt

Med Mutter sine vinterhage har du full kontroll på varmen.

Stavanger Termografi - Vi spesialiserer oss på byggtermografi.

Montering av varmepumper.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Zastanawiam się [...] na sumieniu i w końcu przyniesie odwrotny skutek?
To nie działa w ten sposob jak sobie wyobrażasz to raz, a dwa to chyba dużo naoglądałeś się filmów o "teoriach spiskowych"...

Hosting "SEO" to zwyczajny hosting tak samo jak w hosting w nazwa, az, home czy też dziesiątkach innych firm oferujących hosting. Różnica jest taka, że hosting SEO z założenia powinien udostępniać większą pule IP w ramach konta.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

tylko po jakiego grzyba ta większa pula?

skoro po domenie możesz sprawdzić czy dane domeny należą do tego samego właściciela

Med Mutter sine vinterhage har du full kontroll på varmen.

Stavanger Termografi - Vi spesialiserer oss på byggtermografi.

Montering av varmepumper.

skoro po domenie możesz sprawdzić czy dane domeny należą do tego samego właściciela
Proponuje poszerzyć wiedzę na ten temat może za pomocą działu https://www.forum.optymalizacja.com/forum/33-dla-poczatkujacych/ ...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

Ostatnio mam problemy z serwerem (mam tam katalogi) zrobiłem już blokadę robotów i cache mam włączone i Ciągle wyświetla mi się komunikat:

Resource Limit Is Reached

The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later.

Jest to bardzo wkurzające jak się moderuje katy itp;

Czy Występują u Was również takie problemy?

Pozdrawiam

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Najlepiej zgłosić się z tym bezpośrednio do nas ponieważ ten komunika oznacza, że Pańskie skrypty generują zbyt duże obciążenie CPU. Może to cron, może jakiś złośliwy robot "przylepił się" do którejś strony.

Zapraszam do zrobienia zgłoszenia przez system ticketów

https://klient.lokoz.com/supporttickets.php

lub na e-mail biuro@lokoz.info.

Hosting dla SEO -> https://www.seolite.pl

• 2 tygodnie później...

Odbierz konto

seolite.pl lub Hostlite.pl za 1pln na miesiąc !

Promocja dotyczy tylko kont seolite 36adresów IP

oraz wszystkich kont hostingowych Hostlite.pl

Czas trwania promocji tylko do 10.03.2013r włącznie

Wystarczy przy zamówieniu wpisać kod: FREEHOST

MediaArte.NET s.c.

ul. Armii Krajowej 22c

19-300 Ełk

NIP: 848-180-67-60

Infolinia techniczna:

+48 609 698 884

Telefon biuro:

+48 87 730 40 14

Adres e-mail:

kontakt@seolite.pl

Niestety mamy dość poważną awarię serwera S2 oraz części adresów. Serwer S2 może być niedostępny dzisiaj cały dzień. Mogą również wystąpić problemy z dostępnością pojedyńczych adresów IP na serwerach SEO1, SEO2, SEO5. Przepraszam za kłopot i proszę o cierpliwość.

Hosting dla SEO -> https://www.seolite.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności