Skocz do zawartości

SEO Lite - hosting SEO

lokoz.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chciałem skorzystać z opcji rabatu 50% procent. Na fakturze jest ok, minus rabat ale termin płatności jest na dzisiaj. Jak to jest u was z tym rabatem po mimo tej kwestii mogę przed zapłatą testować hosting przez 2 tygodnie ??

Taki termin płatności na fakturach to pozostałość po naszym poprzednim sposobie rozliczania opłat - wiem, że trochę wprowadza w błąd ale za dużo by było kłopotów dla Klientów ze zmianą tego. System czeka 14 dni na opłatę.

Przy okazji zapraszam do skorzystania z oferty naszych

Serwerów PROXY <- klik

Hosting dla SEO -> https://www.seolite.pl

Też polecam :) Z czasem odpowiedzi jest ok.

Dałoby się wprowadzić losowe przydzielanie IP przy masowym dodawaniu domen?

Poprawka zrobiona. W tej chwili przy masowym dodawaniu domen - każda z nich zostanie uruchomiona na losowym adresie IP z puli serwera.

Dziękuję, w tej chwili chwili to już pełen automat.

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

• 2 miesiące temu...
  • 7 miesięcy temu...

Zapytam trochę przekornie: Znacie coś lepszego?

Czy śmiało można brać? Pytam, ponieważ sam zastanawiam się nad kupnem czegoś ale nie mogę się zdecydować. Skłaniam się właśnie ku temu, mają ciekawe pakiety i ceny.

Ja polecam seolite. Mam dwa konta od co najmniej 2-3 lat, dzwigaja strony i skrypty bez problemu, bardzo dobry kontakt z pomocą.

Mam pytanie do moderatorów. Dlaczego te 2 zacytowane posty(z ostatnich dni) zostały skasowane?!

Bo to temat o tej konkretnej firmie, a nie dyskusja który hosting SEO najlepszy (tematy o hostingach SEO bez wskazania na konkretną firmę są już osobno prowadzone). Ale w sumie to Twój temat, więc jeśli chcesz mieć tu wysyp wypowiedzi w stylu "hosting XYZ jest lepszy", to nie ma problemu - po prostu powiedz, a takie wypowiedzi zostaną.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

• 1 miesiąc temu...

Pytanie będzie laickie, ale nie do końca rozumiem sens 36 IP. Czy fakt, że będzie aż tyle IP to znaczy ze jeden np wordpress bedzie wystepował na 36 serwerach podpientych na 36 różnych domenach? Z perspektywy robotów Googla każdy link na stronie będzie miał siłę 36 krotnie większą?

Ja`cOol

Czy fakt, że będzie aż tyle IP to znaczy ze jeden np wordpress bedzie wystepował na 36

To oznacza że możesz sobie postawić 36 wordpressów na 36 różnych domenach i mieć 36 rożnych adresów IP zaplecza.

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

• 4 lata później...

5 lat już minęło od ostatniego wątku w tym temacie. Nic się nie dzieje, żadnych problemów i większych awarii..... nuuuuudy ;) 

Robiliśmy remanent w zasobach adresowych i mamy spore ilości wolnych, od dawna nieużywanych adresów IP pod proxy.

Jak ktoś jest zainteresowany to zapraszam na stronkę

https://www.proxycloud.pl

Jeżeli ktoś jest zainteresowany większą ilością adresów IP to zapraszam do kontaktu na PW. Dobre ceny gwarantowane :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności