Skocz do zawartości

[Startup] Dlugopisik.pl - sklep seo!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Co do tekstów i ich opisów to do każdej paczki proponowałbym tabelkę z Keyword density, coś jak opcja z SQ...byłby to najlepszy opis do paczki:)...poza tym pomysł fajny tylko na razie mizerny...przydałby się podział na teksty HQ i LQ

...napewo będę śledził rozwoj projektu

pozdrawiam

Co do tekstów i ich opisów to do każdej paczki proponowałbym tabelkę z Keyword density, coś jak opcja z SQ...byłby to najlepszy opis do paczki:)...poza tym pomysł fajny tylko na razie mizerny...przydałby się podział na teksty HQ i LQ

...napewo będę śledził rozwoj projektu

pozdrawiam

Dziekuje za sugestie na pewno skorzystamy.

I teraz pytanie:

Pewien z forumowiczów zaproponował sprzedaż blastów do Xrummera za pośrednictwem sklepu co Wy o tym sądzicie?

I informacja! Jeszcze w tym tygodniu w sklepie pojawią się gotowe zaplecza. Domeny+content (wordpress zrzut z bazy) lub ewentualnie serwer. (Opcja z serwerem to najmniej zachodu hostingi 15zł rok każdy inny adres ip)

dziś dostałem zamówioną paczkę z 5 artykułami z synonimami.

moje wrażenia są pozytywne, zdania po wymieszaniu zachowują logiczny ciąg są sensownie i nie brzmią jak typowe wodolejstwo, wyrazy odmieniają się we właściwych przypadkach, synonimów jest całkiem sporo jak na tą cenę, polecam do przetestowania na własnym mikserze.

No cóż, zamówiłem paczkę 5 tekstów synominizowanych i..... są ekstra! Wcześniej szukałem ludzi do pisania takich rzeczy, to albo mega drogo, albo na odwal się bez składu i ładu, a tutaj tekściki z sensem i na wysokim poziomie w przystępnej cenie, u mnie mają stałego klienta.

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

Mam propozycję, dodajcie "opcję" przerobienia artykułu dostarczonego przez klienta na synonimy?

Np: synonimizacja tekstu 500 znaków - cena

synonimizacja tekstu 1000 znaków - cena

lubię sam napisać teksy dodawane do katalogów czy precli ale synonimizacja ich później mnie irytuje i chętnie bym to komuś zlecił.

Dalej - nie wiem czy mi na oczy padło bo nie widzę opcji zamówienia synonimizowanych artów chyba iż to te po 11,50?

Mam propozycję, dodajcie "opcję" przerobienia artykułu dostarczonego przez klienta na synonimy?

Np: synonimizacja tekstu 500 znaków - cena

synonimizacja tekstu 1000 znaków - cena

lubię sam napisać teksy dodawane do katalogów czy precli ale synonimizacja ich później mnie irytuje i chętnie bym to komuś zlecił.

Dalej - nie wiem czy mi na oczy padło bo nie widzę opcji zamówienia synonimizowanych artów chyba iż to te po 11,50?

Co do synonimizacji artykułów to taka opcja bedzie juz jest wyliczany cennik lecz jeden problem jest z prawami do owych tekstów klient zlecający nam owe wykonanie musiał by podpisać zgodę na edytowanie tekstu.

Co do artykułów z synonimami to przez jak się nie mylę pana pomysł zostaliśmy zasypani właśnie takimi zamówieniami i krotko mówiąc nie nadążamy ale już przeglądamy cv nowych pracowników.

pomysł sklepu to 10,

wybór serwera też 10... bo u mnie :D

ale popraw wygląd, teraz to taka trochę wąska kiszka jest

a sam asortyment to wiadomo, co dzień większy będzie

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności