Skocz do zawartości

Mam domenę pr3 z pustym forum - czy sprzedam komuś link?

satin0

Rekomendowane odpowiedzi

To tak. Dziś spojrzałem na moją pewną domenę .pl, że mam pagerank 3 (zapomniana domena, teraz sobie o niej przypomniałem). Sęk w tym, że znajduje się na niej forum, które ostatnie posty ma z 26 sierpnia bieżącego roku. Czy jest szansa, że ktoś się zainteresuje i kupi chociaż jeden link za 5 zł na 30 dni?

Nie, to nie jest reklama.

Dodam, że strona ma 188 wyników na frazę site:adresmój.pl no i nie była dawno pozycjonowana.

A moze ktos mi powiedziec jak to jest ze jedna moja subdomena ma pr4,ktory chyba zostal przejety ze strony glownej(tez pr4) Bo ta subdomena juz 5 lat istnieje i jak to jest mozliwe ze jednej z moich podstron zrobilo sie Pr6 i jednoczesnie zwiekszyly sie nagle linki z go0gle wyswietla 400 a bylo 20 ?

Moze na ja tej podstronie umieszcze reklamy ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności