Skocz do zawartości

Czy warto kupic skrypt katalogu nie znajac sie na tym?

Tomek25

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chcialbym utworzyc na www katalog stron ,nie znam sie na temacie wiec pomyslalem ze moze sobie kupie gotowy taki sklrypt katalog + tam zaplace za jego instalacje itp

Moje pytaniem czy potem latwo mi bedzie go utrzymac samodzielnie czy caly czas bede musial korzystac z pomocy?

.

Na czym polega taka pozniejsza moderacja tego katalogu?

Pozdrawiam

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Taa,

Każdy na katalogach na PIO robi kasę.

Nie oszukujmy innych.

Na 10K tylko 5-10 są wartosciowe.

Jesli pragniesz moderować w pełni strony i brać czynny udział to:

PHPLD 4.1

Masz wiele opcji mozliwosci zarobkowej , jak również integracja w znaczniki.

Wkrótce ukaże sie nowy szablon nastawiany na optymalizację .

Skończę: info na forum projektu.

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

na allegro to Joomla+SOBI,ale to raczej na katalog firm nadaje się.Plus taki ze Google bardzo dobrze tolerują Joomla i problemu z indeksacja i spadkami SITE raczej nie będzie.O seokatalog trzeba dbać,dobrze pozycjonować bo ostatnio sporo znanych seokow zaliczyło SITE:0.Podsumowując jak masz kasę kup licencje SEOKa zainwestuj w indywidualną templake,jak nie masz wcale to EasyDir,pozmieniaj ścieżki do plików i moderuj,lub zaczekaj na nowy katalog Omni,będzie darmowy

Można coś więcej o katalogu Omni???

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

na allegro to Joomla+SOBI,ale to raczej na katalog firm nadaje się.Plus taki ze Google bardzo dobrze tolerują Joomla i problemu z indeksacja i spadkami SITE raczej nie będzie.O seokatalog trzeba dbać,dobrze pozycjonować bo ostatnio sporo znanych seokow zaliczyło SITE:0.Podsumowując jak masz kasę kup licencje SEOKa zainwestuj w indywidualną templake,jak nie masz wcale to EasyDir,pozmieniaj ścieżki do plików i moderuj,lub zaczekaj na nowy katalog Omni,będzie darmowy

Masz umowę z TV SKY ... ? Czy również moc jest z tobą ?

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

Można coś więcej o katalogu Omni???

przeczytaj w wątku OmniAdd,Kojotek już sporo napisał,dawał skriny,katalog już gotowy,w nocy będzie premiera

zebol:

nie, na okrągło mam włączone TV radio Silesia,na cyfrowym Polsacie kanał nr 86,polecam w szczególności wskrzeszonym dinozaurom :)

p.s dinozaury wymarli bo nie potrafili przystosować się :)

Tomku, prowadzenie katalogu to kwestia wytrwałości i nie zawsze podążanie za modą :) Trzymać się swoich zasad i nie odpuszczać... przez lata. Po kilku coś z tego może być.

Inna kwestia to promowanie katalogu, tu już trzeba się bawić.

Pozdrawiam

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Po pierwsze postaw sobie pytanie, czemu katalog ma służyć...jeżeli chcesz się uczyć to wypróbuj najpierw darmowe, poznaj ich funkcje, a dopiero później jak Twoje wymagania wzrosną kupuj na Allegro lub od Kogoś z PiO; ad katalogów to zgadzam się z @holee, że trzeba bawić się z nimi przez lata...pielęgnować, systematycznie moderować, aktualizować dziury, itp. a odwdzięczą Ci się jako wartościowe zaplecze i naważniejsze: każdy katalog na poczatku powinien być darmowy, wprowadzenie opłat na starcie to nieporozumienie:)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Zarabiac owszem chce jak kazdy ,ale mam troche inna wizje katalogu .Mam domeny grafika.co - i tu chce postawic katalog z wpisami dotyczacymi grafiki i uslug w tym zakresie, analogicznie tak samo chce zrobic z domenami promy.co i konie.co .Ja to widze raczej jako tematyczny katalog,jednoczesnie z ogloszeniami + subdomena dla kazdego wpisu na strone www na szersza reklame.Jak to mi sie uda docelowo chce postawic katalog na serwerach NL ale na to to jeszcze czas .Katalogi zapewne przez tak tak duza selekcje nie bedzi emiala duzo wpisow i moze nie bedzie tak popularna ale nie to mi chodzi.Dla mnie strona ma trafiac do konkretnej wybranej grupy odbiorcow i ma byc ladna i schulna dla oka .

Zastanawiam sie nad tym seokatalogiem 150 zeta + 50 instalacja na allegro widze po 40,50 zeta juz ladne te katalogi i czym sie SEOK rozni od tych z allegro ? Bo darmowych nie chce ,takie rozwiazania sa dobre dla ludzi cos wiedza w tym temacie ,lub maja zaparcie do nauki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności