Skocz do zawartości

Akcja "Tajfun"

Erbit

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 337
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ale rzeźnia w Łodzi.

Czego się nie robi dla kasy?

https://www.tvn24.pl/-1,1676655,0,1,krol-do...,wiadomosc.html

Nie liczy się zdrowie i życie Polaków tylko Panowie z banknotów NBP!!!

Panu Dawidowi życzę dużo zdrowia i oby nikt z jego rodziny ani znajomych nie wykorkował od tego gówna co wciska ludziom bez żadnego ostrzeżenia!!

no to za złamanie zakazu handlu wystawionego przez Główny Inspektorat Sanitarny odsiadka do 2 lat

Snu nie wciskaj kitu, bo jeszcze uwierzę, że Polska to państwo prawa

Mogę się założyć, że mu nic nie zrobią. Stać go na najlepszych adwokatów i to wystarczy, aby w takim bantustanie jak Polska wodzić wszystkich za nos.

Podobnie jak Palikot.

Dopiero jak odszedł z PO ktoś zauważył, że znany biznesmen i Polityk, posiada firmę w " raju podatkowym", gdzie różnego rodzaju służby, mafiozi itp robią nielegalne interesy.

5 Zarejestrowanych: zakręcony, Lukas_79, Marches, tomek_25, FiKaS

też mi argument, jakis pracownik z zamknietego shopa sie zalogował, a jest ich kilku obecnie na wolnym O_o :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Snu nie wciskaj kitu, bo jeszcze uwierzę, że Polska to państwo prawa

Mogę się założyć, że mu nic nie zrobią.

Zastanowiłeś się może nad faktem, że mogą mu nic nie zrobić, gdyż jego adwokaci udowodnią, że to nie on złamał prawo? Może w końcu ktoś napisze, że politycy nie są od działań propagandowych, tylko od takiego tworzenia przepisów, aby te sklepy w ogóle nie powstały? Może ktoś także zauważy, że minister sprawiedliwości, jest zwykłym durniem, mówiąc "handlarze śmierci" - skoro przez dwa lata, nikt nie umarł przez dopalacze? Coś mi te ostatnie akcje dziwnie nie pasują, wyretuszowane nagonki. Pewnie cel wyjdzie niedługo.

Może w końcu ktoś napisze, że politycy nie są od działań propagandowych, tylko od takiego tworzenia przepisów, aby te sklepy w ogóle nie powstały?

Kpisz sobie,widzisz że ja ty i paru gości o tym piszą a masa nas zjadła przeżuła i wypluła.

Sejm nie jest od tworzenia przepisów tylko od zwyczajnej propagandy jak widać. PO się sk**wiło w tej kwestii identycznie jak Ziobro Zbigniew i jego ekipa.

Proszę o ostrzeżenie za używanie wulgaryzmów,proszę wybaczyć tego inaczej się nie da nazwać.

PS Widział ktoś te świstki zakazujące handlu wystawione przez sanepid? Sxerowane kartki z "parafkami" . Nie wiadomo komu zostały one wystawione (nie ma IMIENNYCH zakazów) i nie ma czytelnego podpisu ,także w obliczu zagrożenia urzędasy mogą sie nie przyznać że któreś z nich taki świstek wystawiło.

Jeśli ktoś myśli że zamykajac sklep z dopalaczami zlikwiduje się zatruwanie się substancji psychoatkywnymi przez gówniarstwo i młodzież to jest w błedzie.

Zawsze szanowałem osoby typu @Lesiu,@zero3 i paru innych,dorosłych odpowiedzialnych facetów ale z przerażeniem patrze jaka emocjonalna złość nie poparta racjonalnymi argumentami z was wychodzi.

Pewnie cel wyjdzie niedługo.
Przecież cel już wyszedł. Chodzi o przykrycie akcji Palikota. Przecież gdyby nie dopalacze to TVN 24 by gadało tylko o Palikocie. A do tego przy okazji usuną niewygodne, legalne narkotyki bez akcyzy zostawiając tylko te opodatkowane (papierosy, alkohol).

kazek76 co ty bredzisz? Mam alergię na PO, ale w tym konkretnym przypadku popieram działania rządu.

Sklepy zostały zamknięte czasowo przez pracowników SANEPIDu w asyście policji, a nie zlikwidowane!!!

Przy tylu tragicznych przypadkach mają do tego prawo!!

Wszystko jest zgodnie z prawem. Konsultowałem to z kilkoma znajomymi prawnikami.

Jak na farmie zaczyna padać bydło z niewyjaśnionych przyczyn, to wpadają pracownicy SANEPIDu , zamykają farmę i wszystko w promieniu kilku kilometrów , aby zaraza się nie rozprzestrzeniła.

Pan Dawid sprzedaje normalne narkotyki tylko nazwał je dopalaczami!! To wiedzą nawet debile , którzy je kupują. Właśnie dlatego je tak chętnie nabywają:)

Trik z tą nazwą jestem jedynym wkładem Pana Dawida w ten biznes!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności