Skocz do zawartości

Akcja "Tajfun"

Erbit

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 337
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Proponuję demonstracje przeciw dopalaczom, a także o zadośćuczynienie rodzinom ofiar!!!

Dziś Pan Bratko ma nie planowany "urlop" , ale jego prawnicy pewnie go szybko wyciągną, więc jutro można by coś zorganizować.

hasło naczelne:

Nie chcemy II Holandii!! Precz z dopalaczami!! Niech Bratko płaci odszkodowania i za leczenia z własnej kasy!!

Ja nie bronie dopalaczy, osobiście jestem tylko za konopiami.

Jednak tak jak kij ma dwa końce, tak należy zapoznać się z argumentami za i przeciw.

Wnioskować na podstawie rzetelnych badań(i mieć nadzieje, że nie zostaną zafałszowane)

a nie biegać jak głupi w tłumie i drzeć paszczę - na stos !

Proponuję demonstracje przeciw dopalaczom, a także o zadośćuczynienie rodzinom ofiar!!!
Ja proponuję to samo przeciwko wódce i papierosom.
Nie chcemy II Holandii!!
Nie mów za siebie w liczbie mnogiej. Ja tam chce Holandii, wreszcie zioło było by legalne. Śmierdzące papierosy są legalne, a zioło, którego zapach dymu przynajmniej nie odrzuca jest nielegalne. Absurd jakiś.

chce Holandii, wreszcie zioło było by legalne. Śmierdzące papierosy są legalne, a zioło, którego zapach dymu przynajmniej nie odrzuca jest nielegalne. Absurd jakiś.

Chyba dawno w tej Holandii nie byłeś?

Obecnie nikt nie kojarzy Holandii z wiatrakami czy tulipanami tylko z marihuaną!!

Nikt normalny tam się nie wybiera, wpadają tylko ćpuny i wszelkiego rodzaju męty , aby się legalnie zaopatrzyć w zioło ( i nie tylko).

Po zalegalizowaniu miękkich dragów przestępczość wzrosła kilkakrotnie i to we wszystkich aspektach , nawet te najcięższe z użyciem broni!!

Lokalne władze sobie nie radzą z przestępczością i patologiami, które dopiero teraz się ujawniły i zwielokrotniły.

Coraz więcej Holendrów chce przywrócenia zakazu handlowania lekkimi dragami!!!

Chcesz Holandie? Nie przeszkadza Ci to, że większość kasy z interesu narkotykowego idzie tam na domy publiczne, kasyna, a prawie całym tym biznesem zajmują się osoby, które były w jakimś stopniu związane z mafią?
To dlaczego te osoby które inwestują kasę w takie wątpliwe interesy jeszcze nie siedzą?

Pisząc że chcę Holandię miałem na myśli legalizację i opodatkowanie marihuany. Chociaż nie, przecież to niemożliwe, bo wtedy każdy sobie kupi nasionka, posadzi legalnie roślinkę w domu i ###### z podatków i akcyzy. Papierosy i wódka na krzaczku same nie wyrosną. Tytoń kłopotliwy w hodowli, przeciętnemu palaczowi potrzeba by go dużo więcej niż zielska. A bimber to już w ogóle, jakąś aparaturę trzeba do produkcji.

Nikt normalny tam się nie wybiera, wpadają tylko ćpuny i wszelkiego rodzaju męty , aby się legalnie zaopatrzyć w zioło ( i nie tylko).
Z iloma ludźmi którzy palili marihuanę i nie brali nigdy cięższych narkotyków miałeś do czynienia? Obserwowałeś ich po wypaleniu i widziałeś jak to na nich działa? Nie znam nikogo z mojego otoczenia kto palił marihuanę i źle skończył z tego powodu. Alkoholików jest kilku. Mało tego, premier tego dziwnego kraju co się zwie Polska kiedyś palił marihuanę. Znam też kilka osób które regularnie palą od kilku lat. Nie wiem jak to w dłuższej perspektywie na nich podziała, ale przynajmniej nie biją nikogo, co się wręcz nagminnie zdarza po alkoholu.

haha to tak jakbyś spytał - "dlaczego istnieje coś takiego jak mafia, a jej wszyscy członkowie nie siedzą w ciupie?"
Moje pytanie powinno brzmieć inaczej: Jaki to ma związek z legalnym interesem jakim jest sprzedaż marihuany w Holandii?

To że ktoś legalnie produkuje wódkę i nielegalnie ma sieć burdeli nie znaczy że jest zły bo produkuje wódkę. Jest zły bo ma sieć burdeli.

może i dopalacze istnieją od 2 lat ale wcześniej to były nieszkodliwe mieszanki ziołowe, co innego teraz, wystarczy zobaczyć https://www.onet.tv/szokujacy-sklad-dopalac...949,1,klip.html link już podawałem, ale mam wrażenie że sporo czytających dalej nie rozumie co to jest

Hej serio, myślałem że dałeś ten filmik do jaj, to ty w to wierzysz??? Ja pindole... odpuszczam sobie resztę postów twojego autorstwa, w tym temacie :)

Proponuję demonstracje przeciw dopalaczom, a także o zadośćuczynienie rodzinom ofiar
taurus, coś mi się wydaje, że chyba tylko prowokujesz temat, bo chyba nie można być aż tak ..... eh.

Jest takie fajne powiedzenie, akurat pasujące do sytuacji, napluj komuś w twarz, to powie że deszcz pada. Pokaż mi jedną ofiarę tego świństwa! Nie masz? To stwierdzę żeś albo głupi, albo prowokator. Tylko nie dawaj mi filmików/wiadomości TVN, gdzie szerzą głupoty - jednak nic nie mają. (Kuźwa, przez dwa lata trupa szukają i nic!!)

Jeżeli jesteście za tymi dopalaczami to idźcie na jakieśpole w trakcie oprysków i zaciągnijcie się mgiełką z opryskiwacza. Gwarantuje ten sam efekt.

Panie Dr. Szymomon, który stwierdził więcej niż wiedzą inni "niszy i uszkadza układ nerwowy" - chamsko się wcinasz w temat, nie wiedząc o czym jest. Wąchaj co tam lubisz, nie opisuj doświadczeń swoich tu na forum, bo tu wątek o czymś innym się toczy i na pewno nie o zarzywaniu narkotyków, dopalaczi i tych Twoich środków na odlot.

Konrix, ty serio z tym filmikiem?? :D

Jeżeli jesteście za tymi dopalaczami to idźcie na jakieśpole w trakcie oprysków i zaciągnijcie się mgiełką z opryskiwacza. Gwarantuje ten sam efekt.
Brałeś i sprawdzałeś że to jest to samo? Znasz skład chemiczny jednego i drugiego? Ja nigdy nie brałem i nie będę brać tego świństwa. Ale jak ktoś chce się truć to jego prawo. Na tym polega wolność. Jestem głupi/słaby i chcę się zabić to skaczę z bloku, chce się naćpać to ćpam. Proste. Nie można komuś zabraniać czegoś tylko dlatego że większość z całkowicie nieuzasadnionych powodów (w przypadku marihuany) uważa że to jest złe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności