Skocz do zawartości

Akcja "Tajfun"

Erbit

Rekomendowane odpowiedzi

To jedynie pogłębia problemy. Dopalacze miały pewną "markę" i gdyby paru ludzi się przekręciło to z tej marki nie zostałoby nic.

To nieuzależnieni może by się opamiętali, uzależnieni kupowali by dalej.

Moim zdaniem, jeśli ktoś myśli, że zakaz rozwiąże jakikolwiek problem to jest ograniczony.

Kiedyś wprowadzono zakaz uprawy maku, jakieś elementy edukacji i zmienił się obraz dworców.

nihil fit sine causa

• Odpowiedzi 337
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

3 i 4 wojna światowa przez dopalacze :)

Nie chce być czarnym prorokiem ale coś czuję, że to się skończy ogromnym odszkodowaniem na rzecz zamknięcia sklepów decyzją trybunału Unii Europejskiej, która przynosi nam tyle dobrego co i też złego. Jak się domyślam to aresztowanie ma na celu stworzenie kartoteki kryminalnej właścicielowi dopalaczy (swoją drogą Fikas - co Ty z celi piszesz ? :aniolek:) celem późniejszych dalszych wyroków i ich odwieszenia co moim zdaniem nie jest metodą bo na jego miejsce wejdzie 10 innych ludzi z kapitałem i dobrymi prawnikami, którzy czają się na jego miejsce. Problem powinno się rozwiązać na poziomie ustawy a nie zamykania osoby, która na jej braku korzysta.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

A nie przyszło Wam do głowy, że kiedyś to był jakieś obojętne ziółka. Obecnie skład się zmienił i to już teraz nie są obojętne ziółka tylko normalne narkotyki???

U mnie w pod sklepem z dopalaczami cały czas kręcili się jacyś klienci czy na prawdę wierzycie, że kolekcjonowali aromatyczne i smakowe ziółka?

Z tego jak się zachowywali po tych gównach raczej odniosłem inne wrażenie?

Pan Bratek zarobił 5,5 mln w bardzo krótkim czasie nie płacą praktycznie żadnych podatków, nie płacąc za żadne badania atesty itd

Czy to jest możliwe , że w Polsce dorobić się od zera do milionera legalnie?

A czym dopalacze różnią się od narkotyków, nie uzależniają?

Właśnie o to chodzi, że nikt nie co to za gó**o?

Królowie dopalaczy nie musieli przedstawiać żadnych atestów a ni tym podobnych rzeczy , bo to są wyroby kolekcjonerskie nie do spożycia.

Oczko, ale w czapę dają ...

Czy to jest możliwe , że w Polsce dorobić się od zera do milionera legalnie?

Jak się dorobię dam znać i wyślę wszystkim pocztówki z jakiejś tropikalnej wyspy :D

Intru, nie wiem czy tak chętnie pojawią się nowy.

Luk w prawie jest bardzo dużo i wystarczy, że ktoś będzie prowadził sklepy z jakiegoś kraju nie objętego ekstradycją do czasu aż całkiem zdelegalizują i mogą mu skoczyć - ale to taki troszkę przykład z kosmosu :D

zero3, miedzy innymi ci, którzy wpieprzają ten syf nie myśląc o skutkach... szukałem różnych informacji i na forach jest masa zapytań ile czego brać lub ostrzeżeń ile nie brać żeby nie trafić do szpitala wraz z opisami własnych doświadczeń po zażyciu zbyt dużej dawki...

Pamiętajcie o tym, że wśród tych debili są też ludzi młodzi, nie koniecznie debile. Myślę, że takich jest większość. Ja jestem pewny, że jakbym był teraz w liceum to bym wypróbował dopalaczy bo lubiłem kiedyś eksperymentować. Zawsze uważałem, że wszystkiego trzeba w życiu spróbować, żeby później mieć na ten temat wyrobione zdanie. Teraz już bym tego nie zrobił ale pamiętam jak to było jak się miało 16 lat. Do tego dochodzą tacy, którzy ulegają presji otoczenia. Wszyscy spróbowali to ja nie będę gorszy itp... I to jest właśnie niebezpieczne.

Czy są debilami ? tak

Czy będą w przyszłości - większość z nich nie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności