Skocz do zawartości

Akcja "Tajfun"

Erbit

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 337
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Może ty mi pokażesz linki z ministerstwa czy sanepidu, że dopalacze nie są szkodliwe ? jak nie znajdziesz to puszczę spam report.

Myślałem że sie szczaisz że ten spamreport to lipa :).

Przez kilka stron mówiłeś że są dowody na to że dopalacze szkodzą jednak gdy ja i @kazek76 poprosiliśmy cię o nie zaczęłeś się plątać w zeznaniach.

Niestety przykro mi ja ze swojej strony debatę uznaję za zakończoną myślałem ze dowiem się czegoś ciekawego od kogoś ,niestety ci którzy najwięcej mieli do powiedzenia raptem zaczęli się bawić w grę słów.

Pozdrawiam Tomek.

Ja także jestem w sumie za zamknięciem tego świństwa, jednak zgoła inne powody mam na uwadze, nie to co Kopacz bełkota, czxy Tusk pod publiczkę.

Uważam że środki psychoaktywne mają być nazywane po imieniu i nazwa "dopalacze" jest bardzo zachęcająco niewinna. Co do szkodliwości nie wiem co w nich siedzi, jednak szkodliwości zbytnio większych nie powinny mieć, niż wiele innych używek - jednak jak to substancje psychoaktywne, długotrwałe zażywanie wpływa źle na umysł i ciało. Zdumiewa mnie jednak poziom dyskusji na forum, gdzie raczej są ludzi młodzi i bardziej pasowały by na forum radia Maryja. Nie dlatego, że tam są ludzie głupi, bo tak nie jest, ale dlatego, że tam są ludzie zamknięci światopoglądowo i pewne frazy, automatycznie są odpowiednio segregowane, nie podlegając dyskusji.

Co do szkodliwości nie wiem co w nich siedzi, jednak szkodliwości zbytnio większych nie powinny mieć, niż wiele innych używek - jednak jak to substancje psychoaktywne, długotrwałe zażywanie wpływa źle na umysł i ciało.

Ciekawy wniosek.

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

moje zdanie jest jak zwykle:

jak ktoś jest dorosły to niech robi co chce, może się nawet odwodnić po oddaniu płynów ze wszystkich dziur w ciele na raz - jego dziury i jego płyny.

dzieci trzeba chronić ale ... mądrze ... czyli wychowywać, zakazy mają to do siebie że trzeba je łamać, chyba każdy młody tak myśli,

ja też jak byłem młody co nie co przetestowałem, chciałbym aby moje dzieci też poprzestały tylko na przetestowaniu, jestem nawet gotowy poświęcić kolejny kawałek wątroby na wspólne testy, tylko po to aby udowodnić że owszem może i jest fajnie jak się mózg sypie, ale są też inne zajęcia po których też jest fajnie, a się mózg nie sypie...

a sama akcja jest taka, że w glorii i chwale rząd "wygrał", a po kilku latach okaże się że jednak nie ( bo np. ktoś zgarnie odszkodowanie, jak nie w polskich sądach to w Strasbourgu), ale o tym to już tak głośno w mediach nie będzie no i ... będzie już po wyborach.

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności