Skocz do zawartości

WEBKAT.PL

zet76

Rekomendowane odpowiedzi

Katalog ma 3 tygodnie i chyba można już go oficjalnie zaprezentować. Jak zwykle u mnie akceptuję tylko unikalne opisy. Tekstom z mieszarki z 3 synonimami na krzyż też dziękuję. Dodatkowo dla zaoszczędzenia mojego cennego czasu wprowadzam zasadę, że za 2 teksy kopiowane od razu daję ban na ip i mail. Katalog do czasu uzyskania pr4 będzie darmowy, więc warto się śpieszyć z wpisami bo polinkowany jest już konkretnie i cały czas jest ostro linkowany.

Osoby szanujące swój i mój czas zapraszam na Katalog stron internetowych - WEBKAT.PL

p.s. Nie informuję o przyczynie odrzucenia wpisu bo nie mam na to czasu. Nie widze sensu pisać komuś, że wpis został odrzucony z powodu kopiowanej treści.

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

aaaa właśnie, właśnie zapomniałem dodać, że tytuły typu "pozycjonowanie stron", "katalog stron", "meble warszawa", "noclegi wrocław" też mnie nie interesują. Za to oczywiście nie odrzucam tylko zmieniam według własnego uznania. Sorry oczywiście zamieszczę to w regulaminie. Każdy ma swoje pojęcie zadbanego katalogu więc prosze o powstrzymanie się z komentarzami na ten temat B)

- bardzo dziwne nazwy kategorii sprawiły, że abym odnalazł odpowiednie działy dla moich stron musiałem spędzić 10x więcej czasu, niż na innych kategoriach

- po dodaniu strony przez pole w odpowiednim dziale, kategoria nie jest automatycznie widoczna w dodawaniu, ale musi zostać podana jeszcze raz

- z tą zmianą tytułu to nie przesadzasz czasem? ty łaski ludziom nie robisz, że mogą dodać stronę do twojego katalogu, bo katalogów jest mnóstwo, podaj mi tylko sensowny powód zmieniania tytułów wpisów.

Ogólnie to nic specjalnego jak na takie kryteria.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Chciałem dodać wpis gold i niestety nic nie działa ani płatności internetowe ani smsy. Przyłączam się do przedmówcy nazwy kategorii sprawiają duże kłopoty w przy wyszukiwaniu podkategorii.

pozdrawiam Damian

Bold, nikt nie narzeka na ilość wpisów, więc nie musisz się tu dodawać. Powody długich tytułów są 2. Chce żeby katalog tez miał dobre wejścia, a po drugie ma być unikalny (chociaż to akurat wiąże się z powodem nr1). To samo tyczy się też kategorii - nie chcę takich samych jak wszędzie.

Mogę tylko dodać, że będzie to bardzo mocny katalog bo już dodany jest do 4 stron z pr 4 i mam w zanadrzu jeszcze ok 10 takich linków (w umie ponad 100tys. BL), ale dodaję 1 na tydzień. Oczywiście nie wspomnę już o setkach precli i seokatów bo to jest oczywiste i robi to każdy właściciel katalogów. Natomiast na pewno nie będzie nawet dotykany przez swl. Tu są staty więc można sobie kukać jak BL rosną co dzień o tysiak lub więcej.

Co do tego , że trzeba od zera wybierac kategorie przy dodawaniu to pewnie to naprawię któregoś dnia, ale teraz mam wazniejsze sprawy na głowie. To się stało po wstawieniu dodatkowych ostrzeżeń dla kretynów, którzy pomimo wyraźnych zasad dalej ładują tam swoje duplikaty.

Z płatnościami premium,gold itp na razie mi się nie śpieszy. Będzie 100tys BL i min pr4 to się delikatnie za to wezmę.

p.s. Bold powiedz mi po co dodałeś tam duplikat? Informacja o tym, że nie będą akceptowane jest za małą czcionką i słabo ją widać ?

Skoro poprawiasz tytuły na inne, myślałem, że i opis poprawisz. Tak naprawdę po prostu zapomniałem z moich plików w opisami usunąć jeden z dodanych opisów, stąd powtórzenie (zapewne tylko jedno znalezione w googlach).

Będzie 100tys BL i min pr4 to się delikatnie za to wezmę.

Delikatnie? To może oznaczać, że tak naprawdę nie dbasz o ten katalog, nie chcąc poprawiać błędów i niedociągnięć. Możesz wybrzydzać i nie dbać o komentarze z naszej strony, ale wtedy, gdy katalog stanie się tak potężny i wszechmocny jak mówisz. Po co wstawiasz swój katalog tutaj, jeżeli nie chcesz usłyszeć prawdziwych opinii na jego temat i poprawiać błędów z nim związanych? Pojąć tego nie potrafię.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Bold, nie zamierzam traktować katalogu od razu jako narzędzie do zarabiania kasy. Na katalogach można parę groszy zarobić, ale jak już będą miały swoją markę i moc. Powtarzam, że każdy ma swój sposób na mocny i zadbany katalog. Dla mnie najważniejszy jest kontent i mocne linki. Reszta jak znajde na to czas.

Bold, nie zamierzam traktować katalogu od razu jako narzędzie do zarabiania kasy. Na katalogach można parę groszy zarobić, ale jak już będą miały swoją markę i moc. Powtarzam, że każdy ma swój sposób na mocny i zadbany katalog. Dla mnie najważniejszy jest kontent i mocne linki. Reszta jak znajde na to czas.

Ja naprawdę nie mówię o zarabianiu kasy, tylko na poprawie podstawowych błędów w katalogu. To wszystko...

Mówisz, że poprawiasz tytuły, aby nie było np. "Katalog stron". jednak coś słabo Ci to idzie: https://webkat.com.pl/internet_i_informatyk...log_stron/w-14/

Z mojej strony 2 unikaty poszły.

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

no i poprawiam :) jest już jeden tytuł "Katalog stron" i więcej takiego samego nie będzie. Po drugie akurat elsto mi się bardzo podoba i jak do tej pory zaakceptował wszystko co sam tam dodałem więc zostawiłem taki tytuł :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności