Skocz do zawartości

WEBKAT.PL

zet76

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...

Katalog ma już ponad 60 tys. BL i to takich konkretnych z wielu wielu domen. Wprowadziłem opłaty 1,22 zł. Podrzucam parę darmowych kodów na zachętę.

pio00000

pio00001

pio00002

pio00003

pio00004

pio00005

pio00006

pio00007

pio00008

pio00009

pio00010

pio00011

pio00012

pio00013

pio00014

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

• 1 miesiąc temu...

Ech...

Wiem, że @zet76 wymaga unikalnych opisów, więc dodając swoją stronę taki właśnie opis NAPISAŁEM (nie był to opis z mieszarki, lecz pisany ręcznie). Strona została usunięta (kupiłem wpis premium), a przyczyna to TOTALNY DUPLIKAT OPISU...

Pozdrawiam.

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

Ja dziś siadłem i wyprodukowałem coś od siebie, zobaczymy efekty...

Niemniej faktycznie - kategorie bardzo oryginalne i ciężko znaleźć właściwą dla siebie.

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

virus nie ma bata żebym się pomylił. wklejam tekst do googla i jak już jest to nie wnikam, nie zatwierdzam. jestem w pradze na sylwku i na chwile wpadłem na net. jak tylko wrócę to podesle ci kod, ale przed dodaniem sprawdź czy tekstu w google już nie ma :)

virus nie ma bata żebym się pomylił. wklejam tekst do googla

Zrób aktualke do wersji 1.41 to nawet kopiuj/wklej nie musisz robić tylko wystarczy 1 klik :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Zrób aktualke do wersji 1.41 to nawet kopiuj/wklej nie musisz robić tylko wystarczy 1 klik :)

ooo i wtedy od razu dopisek do maila o odrzuceniu - wyrok wydał Generał - hehehehehe..

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Spoko, mam w planach. Niedługo będzie update :) Narazie testuje 1.41 na dwóch innych katach i póki co wszystko ok. W przygotowaniu dwa kolejne katalogi na śliczniutkich domenkach więc nie bój generał zamówienie od mojego admina na skrypty przyjdzie :)

• 2 miesiące temu...

Właśnie zrobiliśmy update do wersji 1.42 i wstępnie wygląda, że wszystko działa. Wróciły statystyki i poprawnie pokazuje BL https://webkat.com.pl/informacje/.

Zapraszam do wpisów bo po updacie PR pewnie ceny pójdą w górę, ale na razie nie zapeszam.

Katalog ma 3 tygodnie i chyba można już go oficjalnie zaprezentować. Jak zwykle u mnie akceptuję tylko unikalne opisy. Tekstom z mieszarki z 3 synonimami na krzyż też dziękuję. Dodatkowo dla zaoszczędzenia mojego cennego czasu wprowadzam zasadę, że za 2 teksy kopiowane od razu daję ban na ip i mail. Katalog do czasu uzyskania pr4 będzie darmowy, więc warto się śpieszyć z wpisami bo polinkowany jest już konkretnie i cały czas jest ostro linkowany.

Osoby szanujące swój i mój czas zapraszam na Katalog stron internetowych - WEBKAT.PL

p.s. Nie informuję o przyczynie odrzucenia wpisu bo nie mam na to czasu. Nie widze sensu pisać komuś, że wpis został odrzucony z powodu kopiowanej treści.

Szkoda tylko, że wymagając unikalności admini, dodając swoje katalogi gdzie indziej nie trzymają się swojej idei unikalnego wpisu.

To nie atak, takie moje przemyślenia.

Zwracam honor poleciałem po łebkach i na kilku stronach był ten sam opis, ale...... pobrany z meta tagów.

Jednak wiele osób się ze mną zgodzi, że takie katalogi się zdarzają nagminnie.

Pozdrowienia dla admina: WEBKAT.PL życzę cierpliwości w prowadzeniu.

Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv.

468x60.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności