Skocz do zawartości

WEBKAT.PL

zet76

Rekomendowane odpowiedzi

Fajny katalog, ale ja muszę na jego temat pożalić się...

Dodałem wpis, który znajduje się tutaj, jednak z niewiadomych przyczyn pojawiły się dziwne znaki w opisie (przed wysłaniem czytałem go i nic takiego nie było). Kontaktowałem się poprzez formularz kontaktowy w sprawie poprawki, ale nikt ani nie odpisał, ani nie poprawił.

Moja prośba jest nadal aktualna.

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie doszło do mnie wcześniej , ale już poprawiłem.

Katalog fajny czy nie to pojęcie bardzo względne. Ten uważam obiektywnie, że polinkowany jest potwornie, a pr0 ma tylko dlatego, że jest młody i pewnie załapie się dopiero na najbliższy update.

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

Dzięki za poprawkę :aniolek: . Zarówno ten kat jak i np. katalog toprank uważam za fajny, bo rygorystycznie przestrzegasz unikalności (z tego co zauważyłem to sprawdzasz opisy, które dawno zostały dodane). Z linkami różnie bywa, a PR to taka dodatkowa podnieta. Ostatnie zdanie to moja subiektywna opinia.

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

Mogę się przyczepić? !!! Zobacz proszę ten wpis:

https://webkat.com.pl/internet_i_informatyk...netowych/w-225/

Opis pewnie unikalny, bo przeszedł moderację, ale...........

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Co robisz z takimi w swoich katalogach ? Korzystasz z regulaminu, ze strona nie spełnia i je wywalasz ?

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Co robisz z takimi w swoich katalogach ? Korzystasz z regulaminu, ze strona nie spełnia i je wywalasz ?

Pewnie też mam takie strony w katalogu i pewnie mam inne, nawet nie działające strony, to jest normalne, strony cały czas ewoluują i trudno nad tym zapanować. Dziwi mnie tylko dbałość o unikalność opisu, surowa moderacja pod tym kątem i że nie idzie to w parze z jakością zgłaszanej strony. Unikalny opis, a strona taka jak w moim wcześniejszym przykładzie - czy to o to chodzi? Wg mnie nie, ale to tylko moje zdanie.

A co robię z takimi stronami - tak, wywalam.

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Martin dzięki za zwrócenie uwagi ;)

Mam taką propozycję - Jeśli ktoś chce, to proszę wysłać na PW tekst (zgodny z regulaminem) i adres strony , a ten obecny, niezgodny z regulaminem wpis wyleci i zostanie za darmo zastąpiony nowym. Każdy kto znajdzie nie działającą stronę w moich katalogach może mi podesłać swoją stronę do wrzucenia na powyższych zasadach w to miejsce za darmo :)

Martin dzięki za zwrócenie uwagi :)

Mam taką propozycję - Jeśli ktoś chce, to proszę wysłać na PW tekst (zgodny z regulaminem) i adres strony , a ten obecny, niezgodny z regulaminem wpis wyleci i zostanie za darmo zastąpiony nowym. Każdy kto znajdzie nie działającą stronę w moich katalogach może mi podesłać swoją stronę do wrzucenia na powyższych zasadach w to miejsce za darmo :)

Ale, ale... To ja znalazłem tą stronę i to mnie się należy promocyjny wpis :) To co, mogę? :)

zet76.....ale jesteś Rygorystyczny w tym swoim katalogu :) i jak ty to zrobiłeś BL: 118,118??? na pewno nie ręcznie tylko automaty....

Pozdrawiam i Powodzenia..

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

zet76.....ale jesteś Rygorystyczny w tym swoim katalogu ;) i jak ty to zrobiłeś BL: 118,118??? na pewno nie ręcznie tylko automaty....

Pozdrawiam i Powodzenia..

Jak to czym robił?

Kilka linków sitewide z jego innych "seło" katalogów, plus troche linków z finansowych preclo-zapleczarek. Tak to każdy może nabić sobie staty. I chwalić się mocnym podlinkowaniem ;). Katalog nie wart funta kłaków. Takie fakty.

Webkat.com.pl a co to? Webkat.pl dostał już bana/filterka? A takie miał ładne unikalne opisy nonono ;( smutne...

Siemasz Dido ;) Jak tam mój pozew? Weź się za małe pieski, najlepiej suczki...

Taką mam prośbę męską do Ciebie żebyś nigdy nie wypowiadał się w tematach , które mnie dotyczą, a ja obiecuję robić to samo w stosunku do Ciebie ok?

a, tak dla informacji innych to nigdy nie miałem katalogu pod adresem webkat.pl. Od samego początku jest webkat.com.pl, a że dorwałem potem webkat.pl to zrobiłem redir.

p.s. proszę Cię pokaż gest i już nawet tu nie odpisuj

Weź się Kolego uspokój, bo już kilkakrotnie niemal poplułem monitor piwem :)

Coś ci się nie podoba ? to nie czytaj!

Pozdrawiam wyrozumiałych...

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności