Skocz do zawartości

Dopalanie wpisów Xrumerem

moody

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

generalnie zgadzam się z większością postów Du** Zbitej , ale czy white seo tak naprawdę istnieje ? Niedługo mam zamiar przetestować następującą technikę: na 1-2 miesięczną domenę pozycjonowaną katalogami wykonać blast Xrumera na możliwie jak największą ilość tylko(!) postów z linkiem do docelowej stony. Po ok 2 miesiącach zweryfikowanie ocalonych postów i dopalenie ich profilami. Próbował ktoś tak może ?

A dobry post na nie jednym forum , nawet bez dopalania jest wart dużo więcej niż nie jeden wpis na tzw. polskim preclu.

precel preclowi nie równy natomiast post z xrumera zwykle znajduje się na śmietniku pomiędzy viagrą a powiększaniem penisa

co nie zmienia faktu że niekiedy całe pozycjonowanie można wykonywać tylko tym narzędziem :D

A dobry post na nie jednym forum , nawet bez dopalania jest wart dużo więcej niż nie jeden wpis na tzw. polskim preclu.

precel preclowi nie równy natomiast post z xrumera zwykle znajduje się na śmietniku pomiędzy viagrą a powiększaniem penisa

co nie zmienia faktu że niekiedy całe pozycjonowanie można wykonywać tylko tym narzędziem :D

oczywiście się zgadzam , są precle do których warto dodawać wpisy - nawet ręcznie. Co do lokalizacji postów to myślę że tak nie jest - wszystko zależy jak się używa Xrumera. Wystarczy namierzyć strony linkowane xrumerem (lub bufory) i sprawdzić nie udane wpisy na forach nie obsługujących bb code i sprawdzić czy faktycznie są śmieciowe (chociażby scrapebox)....ja tak nie uważam , a co dopiero te dające realne anchory...bajka:)

Współczesne pozycjonowanie polega na tym, że najpierw wrzuca się byle jaką stronkę do publikera, potem robi blasta, poprawia drugim blastem, robi sie przekierowanie 301 na docelową i ręcznie dodaje do Seokatalogów + profile z listy Angeli i blast na nie, ot cała filozofia pozycjonowania? Dobrze załapałem, to chyba każde dziecko neo teraz będzie w topie:)?

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Zabawnie to ująłeś.

Top na 'pozycjonowanie' to dzieci neo? Wobec tego jakie frazy pozycjonują nie-dzieci neo?

Nie o to mi chodziło, nie miałem zamiaru obrażać nikogo, tylko to wydaje się tak banalnie proste, że nie trzeba kilkuletniego doświadczenia i kazdy, kto może wydać trochę kasy na oprogramowanie i bazę, może być królem serpów, nawet 14-latek zafascynowany dopalaczami (mający trochę oszczędności z komunii)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Zabawnie to ująłeś.

Top na 'pozycjonowanie' to dzieci neo? Wobec tego jakie frazy pozycjonują nie-dzieci neo?

Nie o to mi chodziło, nie miałem zamiaru obrażać nikogo, tylko to wydaje się tak banalnie proste, że nie trzeba kilkuletniego doświadczenia i kazdy, kto może wydać trochę kasy na oprogramowanie i bazę, może być królem serpów, nawet 14-latek zafascynowany dopalaczami (mający trochę oszczędności z komunii)

Kluczowe pytanie : czy oprogranowanie + baza + know-how to troche ? Wydaje mi się że się mocno mylisz.

Rozumiem - ale jak zwykle diabeł tkwi w szczegółach - łatwo powiedzieć " Puszczam blasta i jestem top10" a tak naprawdę takie blasty to efekt wielomiesięcznej/wieloletniej optymalizacji Xrumera i nabierania doświadczenia + używania odpowiedniej strategii, której nikt nie zdradza :D.

Ciemna strona mocy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności