Skocz do zawartości

Dopalanie wpisów Xrumerem

moody

Rekomendowane odpowiedzi

Rozumiem - ale jak zwykle diabeł tkwi w szczegółach - łatwo powiedzieć " Puszczam blasta i jestem top10" a tak naprawdę takie blasty to efekt wielomiesięcznej/wieloletniej optymalizacji Xrumera i nabierania doświadczenia + używania odpowiedniej strategii, której nikt nie zdradza :D.

Ok aktualizacja, powiedzmy, że nasz 14-latek trafia na to forum do Ciebie, wykonuje wszystkie inne czynności, które opisałem wyżej, a u Ciebie zamawia 2 blasty, doświadczenia z X-rumerem mu nie trzeba i ma topa:)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Rozumiem - ale jak zwykle diabeł tkwi w szczegółach - łatwo powiedzieć " Puszczam blasta i jestem top10" a tak naprawdę takie blasty to efekt wielomiesięcznej/wieloletniej optymalizacji Xrumera i nabierania doświadczenia + używania odpowiedniej strategii, której nikt nie zdradza :).

Ok aktualizacja, powiedzmy, że nasz 14-latek trafia na to forum do Ciebie, wykonuje wszystkie inne czynności, które opisałem wyżej, a u Ciebie zamawia 2 blasty, doświadczenia z X-rumerem mu nie trzeba i ma topa:)

Kluczowa sprawa to jaki % umiejętności sprzedawcy blasta przekłada się na docelowy blast , warto pytać sprzedawców o jakość bazy itp. Nikt nie sprzeda czegoś super za standardową cenę. Na pewno warto dogadywać się indywidualnie :D

Skoro tylu zainteresowanych tematem to może ktoś mi jeszcze powie kto mi tu może takiego blasta zrobić? :D

Na Allegro nie kupie bo ponoć to syf. Z tego co wiem IT świadczy taką usługę, ale jest najdroższy... Oczywiście jeśli przyniesie to skutek to mogę zapłacić. Możecie kogoś polecić?

No tak to w skrócie może wyglądać ale osobiście jak żyję nie widziałem takich 14-latków, wolą sobie kupić cukierki niż blasty :D

Młodzież teraz szybciej dorasta:), moja 4 letnia córka ma Iphona w jednym palcu, a na kompie potrafi już więcej niż nie jeden dorosły, więc wnioskuję, że jeżeli żaden sie jeszcze nie pojawił, to wkrótce sie pojawi by blastować stronki o CS-ie, Call of duty czy innych strzelankach:)

pozdrawiam, w każdym razie coraz bardziej jestem przekonany, że blasty z dobrej bazy jeszcze przez parę miesięcy/rok będą jedyną skuteczną gwarancją TOP-a, a co będzie później zobaczymy:)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Rozumiem - ale jak zwykle diabeł tkwi w szczegółach - łatwo powiedzieć " Puszczam blasta i jestem top10" a tak naprawdę takie blasty to efekt wielomiesięcznej/wieloletniej optymalizacji Xrumera i nabierania doświadczenia + używania odpowiedniej strategii, której nikt nie zdradza :P.

Kluczowa sprawa to jaki % umiejętności sprzedawcy blasta przekłada się na docelowy blast , warto pytać sprzedawców o jakość bazy itp. Nikt nie sprzeda czegoś super za standardową cenę. Na pewno warto dogadywać się indywidualnie ;)

Szczerze mówiąc , ja jako 16 latek - mam już małe pojecie o seo jednak nie wiem czy jeśli miałbym narzędzia podane na 2 stronie to czy umiałbym efektywnie je wykorzystać ;)

Btw. Cenzura ma racje , 14 latki nie biorą się za seo wolą pograć w csa , tibie czy inne tam gierki albo co gorsze iść się napić czy wypalić papierosa z kumplami dla szpanu ;)

wielomiesięcznej/wieloletniej optymalizacji Xrumera
Cyprian Franciszek Zabłocki to T woj przodek ???? ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@Xrumer to nie nowość i parę lat się już nim bawię.

Zgadza się nie nowość, ale nie pisz, że takich bzdur jak piszesz w stylu "wieloletniej optymalizacji Xrumera", bo to jest klasyczne mydlenie oczu.

@Nie rozumiem do czego się ma to odnosić?

Z drugiej strony jak nie rozumiesz do czego może odnosić się Zabłocki to można się nie dziwić, że zajmuje ci to tyle czasu.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Legenda głosi, że Zabłocki postanowił w łatwy sposób wzbogacić się na produkcji mydła w rodzinnym majątku w Rybnie, które następnie zamierzał korzystnie sprzedać za granicą. Wyprodukowane mydło miało być spławione Wisłą do Gdańska, a stamtąd dalej statkiem. Żeby jednak zysk był większy, Zabłocki postanowił oszukać celników pruskich i tuż przed granicą z Prusami wyrzucił cały ładunek do wody. Skrzynie, do których zapakowano mydło miały być szczelne i powiązane ze sobą. Płynąc, barka ciągnęła za sobą skrzynie pod powierzchnią wody i w bezpiecznej odległości od oczu celników. Opłaty celnej udało się uniknąć, ale kiedy w Gdańsku chciano wydobyć skrzynie, okazało się, że nie były one dostatecznie szczelne i całe mydło rozpuściło się w wodzie. Zabłocki stracił wszystkie zainwestowane pieniądze.

Ale to tylko legenda, i tak fajna ;):P;)

Piszesz o tym jakby było to coś wielkiego zbieranie baz co to za problem scrapebox badź hrefer na serwerze dedykowanym bądź na szybki łączu domowym i mamy listę około 200.000 fur internetowych... Odpowiednia strategia polegająca na przepingowaniu bądź wrzuceniu w rss (tak to naprawdę strategia która nosi miano "odpowiedniej strategi" Dobrze że tego nie nazwałeś tajną) Co do edytowanie plików xas i xurl to nie wiem po co to robisz i chętnie był się w to zagłębił. Jednak obawiałbym się jakiś błędów i dodatkowego obciążenia serwerów. Do tego co pamiętam stałeś się wielkim expertem od xrumera od kiedy IT tu zawitał. Bo tak była tu cicho sza o xrumerze. Jedynym expertem od xrumera jest tu IT co udowodnił. Ty może i też jesteś nie wiem nie znam twoich możliwości bo nigdy i nie pokazałeś publicznie. Jeżeli coś zrobisz i się wykażesz to masz u mnie browara :)

I chętnie dowiedziałbym się na czym polega edycja tych plików, jaka strategia linkowania ty obierasz i co tam jeszcze robisz. Bo tak to sobie gadamy jakbyśmy opowiadali o sex-ie a nigdy tego nie robili :)

To forum powstało po to aby się dzielić wiedzą a nie przechwalać się swoimi zabawkami i opowiadać jak dobrze się nimi bawimy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności