Skocz do zawartości

Eurologia.pl - portal urologiczny dla pacjentów

Eurologia.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Strona prezentuje się dobrze. Zastrzeżenia można mieć do logo. W tym wykonaniu wydaje się, że to strona o EURO. Aby internauta poprawnie interpretował nazwę strony logo powinno być pisane tak: eUrologia.pl

ps. Może chcesz kupić domenę BadanieMoczu.pl? :)

Mało czytelny ten adres eurologia, od razu mi się skojarzyła z portalem o euro(pie)

Trzeba to jakoś uwidocznić. Ale zabawne to było jak wszedłem na stronę a tam urologia:) e-urologia wygląda lepiej wg mnie, ale trudno.

Sama strona ma dużo informacji i myślę (chociaż się nie znam jeszcze), że są wyczerpujące. Poza tym czytelnie i przejrzyście.

Myślę, że powinieneś również popracować nad tytułem strony oraz opisem meta description (np. po co tam adres). Ale niech się wypowiedzą doświadczeni koledzy:)

Poza tym strona jest dodana do katalogów i znowu w tytule występuje adres (mało urologiczny) a tam powinny być Twoje słowa kluczowe (jakiekolwiek one mogą być) :)

ps. Może chcesz kupić domenę BadanieMoczu.pl?

mocne :)

SEO, SEO i SEO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności