Skocz do zawartości

Co zrobić aby strona była jeszcze wyżej w google ?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zrobiłem stronę znajomemu. Taką jak chciał i według jego wyobraźni.

Teraz problem z pozycjonowaniem.

Chciałbym aby strona wyświetlała się po wpisaniu w google: dj na wesele, dj na wesele katowice, dj na wesele częstochowa.

Adres strony: zespol-dj-wesele.pl

Moja prośba: Zerknijcie na kod strony powiedzcie co mogę zrobić jeszcze aby strona się wybiła Czy ogólnie dobrze jest zrobiona Meta itd...

Po wpisaniu na google: dj na wesele

w/w strona jest na 10 stronie - 3 pozycji czyli bardzo bardzo daleko liczę na waszą pomoc.

W odpowiedziach nie chciałbym usłyszeć niemiłych słów każdy ma prawo się uczyć.

Proszę o wskazówki co usunąć z kodu, co dodać itd.

Pozdrawiam, Przemek

Wpisy możesz później podlinkować e-weblinkiem, a gdy strona dojdzie do top 20 na wszystkie frazy, przyłóż punkty bezpośrednio na stronę.

Wrzuciłem ostatnio weblink na mój serwer ale wtedy po wpisaniu adresu wyświetlał mi się katalog weblink a to trochę bez sensu....

I wyrzuć tyle tych pseudo tagów bo to zbędne w takiej ilości, albo chociaz wez je na sam dół strony. Te twoje keywords tez jest niezle: Dj na wesele, dj na wesele tarnowskie góry,wesele, dj, ślub, muzyka, zespół na wesele, zespół, zespół muzyczny, dj weselny, wodzirej, muzyka na wesele, akordeon, akordeonista, karaoke, wesela, dj na wesela, warszawa, studniówki, bale sylwestrowe, sylwestra, półmetki, dj wodzirej, dj na wesele, dj weselny, wesele warszawa, wesele katowice, wesele tarnowskie góry, dj wesela, dancingi, dj na studniówkę, DJ na sylwester, plenery, Dj na dyskotekę, dancing, dj na osiemnastkę, studniówka, osiemnastka, sylwester, impreza firmowa, impreza integracyjna, plener, dyskoteka, dancing na wesele, radzionków, bytom, gliwice, zabrze, sosnowie

:):)

Tzn co konkretnie wyrzucić z pseudotagów i co jest złe keywords ?

Nie zajmuje się tym na co dzień i raczej nie będę tylko chciałbym tą strone zrobić na ludzi ale jakoś nie idzie..

Pobrałem webmini ale weblink to jest płatna opcja wszystko przecież... tam na stronie trzeba punkty kupować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności