Skocz do zawartości

Strona - 800 UU dziennie - jak mogę na niej zarobić

buahej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Postanowiłem zacząć w końcu zarabiać na mojej ogólnopolskiej stronie, która związana jest z tematyką weselną.

Dziennie odwiedza ją około 800 UU.

Gdy napisałem swoją ofertę do abro, adnet czy imd żadna z nich nie odpowiedziała. Widać mam jeszcze za mało odwiedzin....

Mam adsense, jest z tego około 2-3 Euro dziennie. Ale myślę o wykupieniu usługi pozycjonowania, i zarobiona z adsense kasa nie pokryje wydatku.

Proszę doradźcie mi jak mogę zarobić dodatkowe pieniądze ? Nie chciałbym umieszczać linków sponsorowanych, bo to osłabi moja pozycję.

skorzystaj z https://www.adtaily.pl/ https://www.afilo.pl/ https://novem.pl czy też innych systemach partnerskich ( dużych ) możesz wprowadzić płatności sms jeśli masz taką możliwość.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

A co z banerami płatnymi?

Masz je zainstalowane

Oczywiście reklama selekcjonowana związana z Twoim tematem

Więc jeśli to tematyka weselna to banery będą z tej branży.

Trzeba też mieć osobna podstronę "Współpraca" i tam opisać różne możliwości reklamowania się na stronie

polecam też postudiować https://www.blackhatworld.com ----> dział " Making Money " :)

Pozycjonowanie i Audyty stron : Largo.Pro

Blog: Zwiększaniu ruchu i Konwersji na stronie : RafalBorowiec.pl

Banery branżowe i teksty sponsorowane. Kosmetyki, zespoły weselne, garnitury, prezenty weselne. Z tym że oferta powinna być skierowana do ogólnopolskich dostawców.

Starannie moderowany Katalog stron - PR4

Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1

----> aplikacje Facebook <----

Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy

Adresu nie podawaj. Juz jakies sepy sie gromadza :)

Najlepiej jakbys zrobil jakis dzial ogloszen dla uslug zwiazanych z weselami np. fotograf, wideofilmowanie, orkiestra, sale, samochody itp. Mozesz pozniej sam wyslac info do znalezionych w Google stron o tej tematyce, ze moga u Ciebie zamiescic ogloszenie. Oczywiscie te ogloszenia bylyby platne. Mozesz tez sam sie np. dogadac z jakimis pojedynczymi osobami swiadczacymi dane uslugi, ze przygotujesz o nich artykul np. najelpszy fotograf Jan Kowalski, cos tam o nim napiszesz, dasz portfolio. Za kazde zamowienie tak zdobyte np. 300zl dla Ciebie. Zeby to kontrolowac to najlepiej Ty bys przyjmowal zamowienia i przekazywal jemu.

W branzy weselnej jest duza kasa. Teraz kumpel bral slub i przy wszystkim sa strasznie duze pieniadze. Mysle, ze na AS i PP nie zarobisz za duzo. Musisz cos poprobowac szukac i dogadywac sie z normalnymi firmami, ktore nie maja stron zbyt dobrze wypozycjonowanych.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Tak tak podaj adres. Ja osobiście zauważyłem coś takiego podam może w Twoim przypadku.

Sprzedajesz na allegro banner tematyczny to znaczy że strona lub jakieś usługi będą promować się na Twojej stronie.

Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności