Skocz do zawartości

Czy ktoś może coś powiedzieć o etop.pl

abinthenet

Rekomendowane odpowiedzi

Strzesz się firm z nielimitowanym transferem - takie coś nie istnieje - łącze cię blokuje (np.)

Duże transfery oferują firmy:

- superhost.pl

- ovh.pl

- AlphaNet

Więcej informacji tutaj: https://www.e-hosting-e.com/index,rodz-host...nsfer,kier-DESC

Polskie Szlaki.pl - społecznościowy portal wycieczek po Polsce

Strzesz się firm z nielimitowanym transferem - takie coś nie istnieje - łącze cię blokuje (np.)

Duże transfery oferują firmy:

- superhost.pl

- ovh.pl

- AlphaNet

Więcej informacji tutaj: https://www.e-hosting-e.com/index,rodz-host...nsfer,kier-DESC

94288[/snapback]

To prawda w przypadku firm-krzaków, które wykupują dedykowany serwer z wykupionym pasmem bez limitu transferu i liczą, że a takim celeronie 2,6 z pasmem 2Mb obsłużą 200 klientów kusząc ich nielimitowanym transferem.

Sam mam jeden serwis Tylko dla dorosłychw dużej polskiej firmie z nielimitowanym transferem (za to z bardzo skromnym panelem administracyjnym, tylko 1 domeną, małą powierzchnią dyskową itp, itd) ale za to ZERO problemów z szybkością działAnia strony, praktycznie ZERO problemów z dostępnością strony za dość przystępną cenę. Niestety firma ta nie oferuje już wirtualnego hostingu i nie mogę wykupić kolejnego konta. Oferta Etop przypomina właśnie ofertę z której aktualnie korzystam (serwery w Polsce, niezależne łącza do kilku dostawców itd.) i dlatego się nią zainteresowałem. Poza tym to także nie jest z tego co się zdążyłem zorientować żadna firma-krzak zatrudniająca w porywach 2 osoby i kontaktem poprzez gadu-gadu.

Miałem nadzieję, że znajdę tu jakieś potwierdzenie moich przypuszczeń.

Ponawiam więc pytanie: czy znajdzie się ktoś kto korzystał z ich usług?

Katalog stron Indexer.pl - w sieci już od 2007 roku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności