Skocz do zawartości

Chyba będzie ban

spamer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Robię audyt dla klienta, sprawdzam linki przychodzące, łącznie jest ich przeszło 1000 zindeksowanych w Google z czego tylko 60 jest nadal na swoim miejscu. Strona na bardzo trudne frazy w TOP5, ale będzie trzeba ją podlinkować bo zleci jak google się połapie.

Co wyy na to?

Ja tu tylko zwiedzam O_o

Szukasz stylowych i ekskluzywnych mebli? Zobacz meble na wymiar poznań!

tanie remonty trójmiasto na twoją kieszeń!

Opalanie Natryskowe, dobrze i tanio!

zle sie wyrazilem, to nie klient lecz znajomy. wspolnie pozycjonowalismy ta stronke. Gdyby mial hajs pewnie skorzystałby z kogoś innego;D Za czteropaka tylko ja jestem dostępny;p

Tak audyt chcemy wspolnymi silami zrobić i pytam się na forum?

Ja tu tylko zwiedzam O_o

Nastepnym razem wyrażaj sie jasniej, bo normalnie krew przestaje krążyć jak się czyta takie posty :)

Jeżeli te 60 BL jest porządnych, to strata tamtych może nawet byc niezauważalna (nie piszesz, czy te 940 BL pochodziły z kilku domen, czy każdy był na osobnej, czy były to porzadne strony, czy zwykły syf, nie piszesz nic o tych 60 co pozostały - tak naprawde zero danych). Bez strony, bez linków, możemy sobie powróżyć, choć przy ostatnich roszadach w G to i z tymi informacjami można tylko gdybać. Nie jest to dobry czas na jakies analizy. :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

sprawdzam linki tym narzędziem

https://www.linkdiagnosis.com

@zakrecony

na ok 1000 bl, aż 600 pochodziło z różnych domen. Zostały precle i zaprzyjaźnione strony, wszystkie linki ze smiecio zapleczy poszły...

Chyba bedzie trza polinkować bo tragicznie to wygląda

Ja tu tylko zwiedzam O_o

Sprawdzałeś czy na tych smieciach linki pochodzą z rotacji? Ile i jakich (wiek domen, ile i jakich BL do tych domen) jest linków w narzedziach G webmajstra?

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności