Skocz do zawartości

Spadek po zmianie designu

pitrek71

Rekomendowane odpowiedzi

Czy google może obniżyć pozycje mojej witryny po zmianie designu, kod teraz jest inaczej przygotowany zawiera więcej słów kluczowych więcej znaczników h1 ale zobserwowałem ze pozycje poleciały o 5 -6 miejsc w dół na wszystkie pozycjonowane keywordy. Mam nadzieję że wróci za pare dni na swoje miejsca ale zaciekawił mnie ten temat...

Ktoś ma jakies doświadczenia ?

Polecam mój pierwszy darmowy katalog stron

zostaw niech strona się przeładuje w indeksie google między czasie poszukaj wartościowych linków do tej strony i podlinkuj ją stałymi linkami np w katalogach a po drugie są zawirowania w G tak że spokojnie i cierpliwie czekaj

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

• 2 tygodnie później...

Wedlug mnie zmienila sie wielkosc strony i kolejnosc odczytywania przez roboty tekstu a to ma bardzo duzy wplyw na pozycje w wyszukiwarkach. Poprostu sprawdz jak google widzi Twoja strone pod wzgledem spidera? Jezeli widzi inaczej to porob testy w ktorym miejscu strony daje najlepszy efekt. Tekst, podpisane zdjecie, wazne slowo kluczowe. W poprzedniej wersji strony tytul, meta tagi i slowa kluczowe inaczej byly odczytywane przez robota no i oczywiscie mozliwy spadek linkow do twojej strony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności