Skocz do zawartości

Przejęcie domeny, problem.

trawiasty-kon

Rekomendowane odpowiedzi

Whois.pl

NAZWA DOMENY:

****.pl po zakończeniu okresu rozliczeniowego

utworzona:

2009.09.28 16:32:51

ostatnia modyfikacja:

2009.09.28 16:45:54

wygasa:

2010.10.13 16:32:51

opcja:

brak

Próbowałem zrobić opcję ale domeny.onet pokazuje:

Nie udało się zarezerwować domeny.

Prawdopodobnie już ktoś jest w trakcie kupna danej domeny. Proszę wpisac do wyszukiwarki inna nazwę domeny, badź dla poprzedniej nazwy wybrać inną końcówkę.

Wchodząc na tą stronę, wyskakuje błąd ze nie ma takiej strony czyli niby wszystko okej. Jak mam ją przejąć?

Jest zarejestrowana w nazwa.pl mam tam równiez swoje konto.

Pomogę w rejestracji/obsłudze BinLayer - najlepszej reklamie płacącej za wyświetlenia! gg:32490380

domena się zwolni dopiero po 13 paźdz (wygasa: 2010.10.13 16:32:51 ) ewentualnie ktoś już ja zarezerwował ale nie opłacił

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Opcje można założyć tylko na działające domeny, co imho jest bzdurą i sam NASK traci na tym najwięcej, oddając swoje przychody "przechwytywaczom". Sam bym chętnie kupił kilka opcji jak widzę, że domena jest nieopłacona - później są już jednak złapane przez automaty.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

zarejestrowałem się w dropped co dalej? muszę zasilić konto kasą i dopiero będe mógł przejąć domene czy jak to działa, pomóżcie bo ja pierwszy raz to robie...

edyta:

dodałem domenę do przechwycenia w dropped.pl

jest teraz na liście "Zlecone do przechwycenia"

zaznaczona opcja 40PLN, jest jeszcze 20PLN ale nie wiem czym to się różni.

Co nastepuje dalej? w chwili wygaśnięcia domeny czyli 2010.10.13 16:32:51 ??

Pomogę w rejestracji/obsłudze BinLayer - najlepszej reklamie płacącej za wyświetlenia! gg:32490380

Ustawienie przejęcia za 40 zł sprawia, że Dropped od razu po zwolnieniu domeny stara się ją zarejestrować. Niski priorytet (20 zł) działa tak, że Dropped odczekuje chwilę po zwolnieniu domeny i jeśli nie było innych automatów chętnych do przejęcia domeny, to rejestruje ją dla Ciebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności