Skocz do zawartości

opis i tytul strony (ten z kopi strony i ten prawdziwy)

Easy_Rider

Rekomendowane odpowiedzi

Nie doczytałem się o tym żadnym na blogu ostatnio, jeśli było przepraszam.

Testu dokonałem wczoraj cztery razy i nie mogłem się nadziwić.

Zmieniłem opis na stronie, a strona spadła w serpach.

:)

Nic dziwnego w tym by nie było gdyby google nie reagował na to w 30 sekund po zmianie.

Testowałem to 4 razy pod rząd. 30 sekund , 3 odświeżenia i pozycja zmienia się z top10 na top40.

Nie ma webmaster tools na stronie, sa tylko g.analytics.

Sama zmiana byla niewielka. Doszedł jeden wyraz do tytulu i zmienil sie troche szyk wyrazow. W opisie podobnie.

Nie doczytałem się o tym żadnym na blogu ostatnio, jeśli było przepraszam.

Testu dokonałem wczoraj cztery razy i nie mogłem się nadziwić.

Zmieniłem opis na stronie, a strona spadła w serpach.

:)

Nic dziwnego w tym by nie było gdyby google nie reagował na to w 30 sekund po zmianie.

Testowałem to 4 razy pod rząd. 30 sekund , 3 odświeżenia i pozycja zmienia się z top10 na top40.

Nie ma webmaster tools na stronie, sa tylko g.analytics.

Sama zmiana byla niewielka. Doszedł jeden wyraz do tytulu i zmienil sie troche szyk wyrazow. W opisie podobnie.

A jak zmienisz ponownie na ten sam co wcześniej to skacze do góry z powrotem czy zostaje okolo 40 miejsca?? Pytam bo ciekawi mnie czy tytuł/opis stracił na jakości i strona poleciała czy tez sam fakt grzebania nie jest mile widziany.

Spowrotem to samo, patent dziala (dzialal wczoraj, dzisiaj juz nie sprawdzalem) w dwie strony.

PS. Dzisiaj strona znowu na top40, opis i tytul w serpach jest jeszcze stary, jakby dzisiaj juz bral ten ze strony wynikowej pod uwage, nie ten faktycznie wpisany w meta tagach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności