Skocz do zawartości

[Wykonam] Teksty, katalogowanie itp... Tanio i profesjonalnie.

Salek_Art

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Chciałbym zaoferować konkretne usługi SEO dla konkretnych zleceniodawców.

W dzisiejszej ofercie :

Teksty :

Wykonuje teksty na każdy temat. Na strony, na precle, czy też opisy do katalogów, z synonimami, oraz bez.

Dlaczego warto zamówić u mnie?

Dokładnie wiem jak powinien wyglądać taki tekst, zajmuje się tym od dawna, a doświadczenie jakie posiadam procentuje zadowoleniem klientów.

Ceny co do zlecenia ustalane są indywidualnie - z tego miejsca chciałbym podziękować za współpracę wszelkim pośrednikom.

Pisałem teksty różnego rodzaju - od wspomnianych precli, po prace maturalne. Posiadam szeroką wiedzę z wielu dziedzin i dzięki temu moje teksty wyglądają tak jak wyglądać powinny.

Przy większych zamówieniach promocję.

Preferuję stałą i owocną współpracę, nie mniej jednak interesują mnie też pojedyncze zlecenia.

Katalogowanie :

Posiadam w swojej bazie ponad 400 SEO katalogów i to właśnie do nich głównie dodaje.

DO każdego katalogu mogę stworzyć oddzielny opis (60 gr za sztukę ) + 50 gr za zaakceptowany wpis.

Mogę też katalogować za pomocą tekstów z mieszarki ( tekst 1,5 ) wpis 50 gr. Oczywiście teksty może dostarczyć klient.

Jak działam ?

Dostaje od klienta wszelkie info, zakładam darmową skrzynkę, a na koniec na życzenie wysyłam raport z wpisami do linków.

Uwaga! Przy większych zamówieniach (tj. 2 strony i więcej) pomoc w indeksacji wpisów za pomocą BIE.

Na życzenie klienta mogę wykonać także : zaplecze, pozycjonowanie, audyt seo, oraz wiele innych. Oferty po kontakcie.

Jeżeli zainteresowała Cię moja oferta to napisz.

Kotakt.

e-mail. damian.salkowski [at] gmail [dot] com

gg (niewidczony) : 9822784

Serdecznie pozdrawiam.

Damian.

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności