Skocz do zawartości

AdNet nie płaci

scorpi

Rekomendowane odpowiedzi

żadnych postów zbiorowych - tu działa zasada kto pierwszy ten lepszy. uzyskać jak najszybciej wyrok w trybie nakazowym - dobrze jakby adwokat miał "zaprzyjaźnionych" komorników i egzekwować swoje. NATYCHMIAST. Jeżeli kilka firm wisi im kilka milionów to wcześniej czy później coś tam wpłynie na ich konta - dla wszystkich nie starczy.

po za tym za kilka tygodni okaże się, że to była panika i tylko tak gadali, przekształcą się, zamieszają i wyjdą na swoje a pieniądze dostaną tylko ci, którzy odpowiednio wcześnie mili nakazy sądowe :).

P.S. Przypomniałem sobie Ad.net jest członkiem bankrutującej Internet Group. Sam w sobie jest dochodowy - wiec możecie jeszcze zwrócić uwagę kancelarii, która was obsługuje, że inne firmy grupy mogą wyciągać z niej pieniądze, a w przypadku gdyby prezes firmy o tym wiedział i świadomie pomagał można .. ściągnąć z jego majątku. Np. będąc wewnątrz grupy i mając świadomość, że serwisy z pino.pl powiększają stratę a mimo to decydują się na emisję ich reklam mogliby działać świadomie na szkodę spółki ad net.

witam

czy są na forum osoby którym firma Ad.net nie płaci zaległych faktur?

w moim przypadku zaległości są od listopada 2009

zainteresowanych proszę o kontakt na PW

Miałem kiedyś podobną sytuację. Kwota uzyskana z reklam miała być wypłacalna od 200zł, otrzymałem maila o braku wiarygodności co do uzyskanych profitów. Nie chcę tutaj podawać konkretnej nazwy usługodawcy, który funkcjonuje do dzisiaj. Sprawa wyjaśniła się po dłuższym czasie, przez pewien okres przypominało to coś w stylu "Kto pierwszy odpadnie", kiepska sytuacja. Jakiś czas potem, wreszcie wyszedłem na swoim, ale niestety za dużo nerwów mnie to kosztowało. Zmieniłem całkowicie opcję pozyskiwania profitów z web.

Zapraszam do publikacji wpisów w naszym katalogu przeznaczonym do promocji wartościowych stron: katalog firm. Dodatkowe informacje o darmowych katalogach stron znajdziesz w naszym forum SEO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności