Skocz do zawartości

Strona TP - usability ;)

Carnagge

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj potrzebowalem zadzwonic na blekitna linie - zobaczcie jaki piekny schemat ma TP na swojej stronie. Wszystko pieknie widac :)

https://www.tp.pl/prt/pl/klienci_ind/obslug...ta/kontakt/505/

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Wyrazy współczucia z powodu dzwonienia na błękitną linie, w tej firmie wszystko jest na podobnym poziomie ,

czy to schemat który podałeś , czy to sposób traktowania klientów czy też konsultanci , normalnie "crème de la crème" :)

Ja dziś dzwoniłem na kochany numer 800 102 102, bo mi neo odmówiła posłuszeństwa. I wiecie co - aż się zdziwiłem, o mało nie padłem na kolana - bo pierwszy raz w życiu od wielu wielu lat, obsłużono mnie fachowo. Wreszcie trafiłem na konsultantkę, która znała się na rzeczy - wreszcie !

Wcześniej to wyglądało tak, że konsultanci próbowali mnie zagadywać, aby tylko coś gadać i mnie spławić. Nie wiedzieli też, że mam mgr inż. z informatyki i czasem według tego co gadali, nie wiedziałem już czy się śmiać, czy też płakać z ich niewiedzy.

Jeśli jest tam więcej tyle konsultantów, z jakim miałem do czynienia dziś, to TP SA wreszcie zrobiła ukłon w stronę klienta.

Aha problem rozwiązali mi w 4 godziny (a miało być 48) co też mnie bardzo zdziwiło (wcześniej 48 godzin to dla nich było za mało).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności