Skocz do zawartości

unikalne TITLE DESC i KEY

wirus10

Rekomendowane odpowiedzi

Najlepiej dynamicznie, dla każdej podstrony inny <TITLE> <DESC> <KEY>

Sugerowałbym zapoznanie się ze znaczeniem słowa "dynamiczny", bo nie rozumiem... ma jakoś przemieszczać się po kodzie strony czy jak ?

Poza tym - co chciałeś przekazać pisząc "dynamiczny". Niby, że zmieniający się przy każdym odświeżeniu strony czy jak ?

Erbit, a którym znaczeniem Ty się posługujesz? Daj linka na temat znaczenia tego słowa w kontekście pozycjonowania. Z chęcią się dowiem coś więcej.

Wydaje mi się, że wszyscy wiedzą co kolega miał na myśli. Pozostaje jedynie kwestia rzeczywistej "wartości" udzielonej porady. Moim skromnym zdaniem kolego wirus10 z pól: <TITLE> <DESC> <KEY>, zainteresowałbym się jedynie pierwszym. Jeśli chodzi o drugie to zaryzykowałbym ustawienie tego samego w obrębie całego serwisu zważając tylko i wyłącznie na oddźwięk marketingowy. Trzeci natomiast bym pominął.

P.S.: Pamiętaj o maksymalnie dozwolonej liczbie znaków.

... Jeśli chodzi o drugie to zaryzykowałbym ustawienie tego samego w obrębie całego serwisu...

Bzdura. To powyżej kłóci się z tym poniżej:

...zważając tylko i wyłącznie na oddźwięk marketingowy....

Zaś zwrot "dynamiczny title" wystarczy zastąpić zwrotem "różne title dla każdej podstrony" bądź "title różny na każdej podstronie, odpowiadający zawartości podstrony", etc a wtedy wszyscy (klienci, piokemony, doświadczeni pozycjonerzy no i Ty) nie będą mieli żadnej wątpliwości.

Zaś na koniec proponuję -> https://sjp.pwn.pl/szukaj/dynamika lub https://sjp.pwn.pl/szukaj/dynamiczny

Dynamika to nie zmiana (zmienność) a siła z jaką zmieniają się procesy (szybkość zmian) więc jak można mówić o "dynamicznym title" ?

Reasumując wszystkie 3 znaczniki lepiej ustawić różne dla każdej podstrony. Nie wymaga to wiele pracy, a skoro może mieć nawet znikomy wpływ na pozycję to...

@edyta - literówka

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

fakt źle to napisałem :) nie chodziło mi o słowo dynamicznie, myślałem o czymś innym a napisałem coś innego.

TITLE, DESC, KEY powinien być w miarę unikalny, najlepiej opisujący zawartość każdej podstrony.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

I dobrze te tagi mieć opisane = ja zawsze staram się opracować je wsposób możliwie najlepszy.

Gdyby to nie było uznawane to po co Market Samurai jak ci robi zestawienie to masz również każdą stronę opisaną jak wyglądają tagi to samo robi IBP&Arelis. A więc kilka minut pracy więcej i po problemie, posiadanie tych tagów na pewno nie szkodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności