Skocz do zawartości

[wordpress] Plugin dTree a przyjazne linki

joketown

Rekomendowane odpowiedzi

Może ktoś spotkał się z podobnym problemem..

Chodzi głównie o plugin dTree. Kiedy korzystam z przyjaznych linków, a dla dtree ustawiam opcję Highlight Selection, po kliknięciu w rodzica strony, zamiast on podświetla się pierwszy z brzegu potomek. Kiedy przyjazne linki mam wyłączone, wszystko gra..

Czy da się jakoś z apomocą htacces ustawić, aby przyjazne linki były włączone, ale jednocześnie dla stron (pages, nie posts) do url był dopisywany odpowiedni page_id i będzie grało? Czyli np. dla /%postname%/%day%/%monthnum%/%year%/%post_id% gdzieś dalej dodaję page_id (%page_id% niestety mi nie działa)

Znacie inny plugin w stylu dTree? (zależy mi na rozwijaniu, zwijaniu, podświetlaniu bieżącego noda).

Kurka męczę się z debugerem do js i za nic nie mogę znaleźć problemu, dlaczego podczas wykorzystywania przyjaznych linków, dla stron nie jest przekazywany do dtree właściwy id strony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności