Skocz do zawartości

Update PR, 20 października 2005r.

graff

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

nie bic jestem nowy...

jedna stronka z PR0 na PR4 druga bardzo gowniana :hello: z PR0 na PR3. Bylo do nich kilka linkow od moze tygodnia ze stron PR4 i dwoch PR5. Stronki istnieja od czerwca ale wtedy byly kompletnie niewypozycjonowane i do tego zrobione z ramkami we FrontPage'u :D a jakis tydzien temu ja sie za nie zabralem i podrasowalem.

Jako ze jestem nowy mam pytanko:

1. jesli mam PR4 to jak dlugo musze poczekac az google porzadnie zindexuje podstrony (teraz ma tylko strone glowna)?

2. wczoraj zaplacilem 10zeta i dodalem stronki do onet.pl i od razu zindexowali podstrony :yahoo: !!

3. dziwi mnie troche to ze na pagerank.net w link popularity strona z PR3 ma tylko 88 linkow a ta z PR4 280 a inna (www.yunnan.tk) ma 2700 i tez tylko PR4. Troche tego nie rozumiem...

Pozdrawiam i zycze samych wzlotow.

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

U mnie strona głowna bez zmian nadal 4 pozostale bez większych zmian. Jakis dziwny ten update :/

Mam pytanie.

Czy jest jakies narzedzie do sprawdzania PR na stronie glownej i wszystkich podstronach. Chodzi o to zeby nie wklepywac wszystkich adresow podstron tylko podac domene i wyświetlą sie wszystkie podstrony z podanym PR. Jest taki bajer gdzies?

Witam

JAJA i jeszcze raz JAJA. Najpierw google wywalil mnie z pierwszej trojcy na druga strone aby dzis dac mi jako jedynemu w tej konkurencji (na dane slowo) jako jedynemu PR5.

Przypadek 2:

Domena zaliczyla spadek w otchlan, domena od 7 lat w necie. Teraz dostala PR3 z PR4 ale subdomeny do ktorych linkuje tylko Ona maja pr4.

Konkluzja wywolana badaniem zachowania swoich stron:

Ucierpialy strony z duza iloscia podstron.

Poszly w gory subdomeny (domeny) z paroma lub nawet z jedna strona, pisze tu o PR, bo pozycja w google pozostaje do rozszyfrowania.

Wyjatek od tego co napisalem: na PR4 podskoczyly mi dmozy O-:

Pozdrawiam

Marcin

A ja nie będe miał sygnaturki

Witam,

No u mnie też rewelacja ! Z PR=3 do PR=4, liczyłem na PR=5 po cichu, ale to i tak dobrze :) Linki mnie wogóle zaszokowały :D

Google przez Update :

102

Po Update :

1270 ;)

Jakoś mi to idzie. Aha i teraz mam co do tego pytanie. Wystratowaem już w Google z dobrymi miejscami, bo same wzrosy nawet na wynikach ( nawet i tych światowych ), nie potrzebne mi sąna dłuzszą metę Systemy Wymiany Linków ? Bo one tylko psują wygląd WWW.

Wole zrobić to raz, a porządnie. Erbit mnie tego nauczył ;) PZDR

Witam!

moze to pytanko nie powinno byc w tym watku ale nie moge nigdzie znalezc na nie odpowiedzi.

Jak dlugo musze czekac az strona PR4 bedzie miala zindexowane podstrony?

Dzieki

94756[/snapback]

Wyslij map site do googla

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

To i ja się pochwalę ;)

Nowe strony ktore powstale od czerwca dostały PR 3 i 4(nie przeklada sie to na pozycje w wynikach), inna utrzymala PR=4.

Strona konkursowa https://www.tbnet.pl/msnbetter-thangoogle/ tylko PR=3 (chyba dlatego ze przestalem linkowac), ale co jest dziwne że na 2 podstronach do ktorych linkuje tylko strona konkursowa PR=4 cholera wie dlaczego ;)

Dziwne te google troche ...

TBnet.pl - strony internetowe i pozycjonowanie Olsztyn.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności