Skocz do zawartości

[Znaleziono] Hosting za 12zł/rok + .info gratis

gr3ddy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

dla osób które szukaja taniego hostingu (serwer w usa/nowym yorku):

https://www.bitesites.com/

po podaniu kodu 'falldays' otrzymujemy 90% zniżki na 1 rok hostingu + domene .info gratis. W najtańszym planie to niecałe 4 usd/rok czyli wychodzi 1zł/miesiac - takich ofert to nawet na allegro nie ma ;). Parametry tego najtańszego hosta:

* 5 GB storage space

* 200 GB file transfer

* Unlimited FTP Access

* 100 E-mail Accounts

# Add on/Parked Domains (można podpiac dodatkowe 2 w cpanelu)

# Unlimited Sub Domains (u mnie w cpanelu pokazuje 10)

Oferta bez żadnych zobowiazań - nie musimy przedłużać po roku ani hostingu ani domeny. Płatność - karta/paypal.

Koszt przedłużenia domeny po roku: 10.09 usd (co istotne, jest rejestrowana na nas a nie operatora).

Oferta ważna tylko do północy dziś czasu usa, czyli 8.00 rano jutro naszego czasu.

Nie wiem jak będzie ze stabilnościa hostingu (i firmy) itp ale ja sie skusiłem - na kilka zaplecz/spamów będzie w sam raz :)

Zawsze mam dylemat z tanimi/darmowymi shared hostingami. Skoro jest darmowy/tani to ludzie traktują to miejsce jako hosting dla spamu. Jeśli większość ludzi postawi na tym IP-ku spam to nawet jak ja postawię wartościową stronę to G będzie ją rankowało słabo bo jest na "spamerskim" IP-ku.

Bildero - super wydajny serwer zdjęć, możliwość skalowania w locie, zoom, zdjęcia obrotowe (360 stopni), własny znak wodny i wiele innych możliwości.

@ paszczur - dlatego wszystkie ważne strony trzymam na dedykowanych IP :D

dla zaplecz to spokojnie wystarczy, google nie jest az tak rygorystyczne (nie ma sharedów bez spamów, mniejszych lub większych.. ;) ). Dobre jest to iż póki co na moim IP jest tylko ok. 50 stron - mam hosty gdzie jest ponad 1000..

to zreszta malutka firma (dużo mniejsza od az), jada na dedykach od https://www.tailormadeservers.com/

nawet pewne rzeczy odnośnie PayPal musiałem im tłumaczyć wczoraj bo nie kumali. Ale skoro świętuja właśnie 7 urodziny, to mam nadzieję iż do ósmych dociagna, póki będe miał tam hosting ;)

gr3ddy - wielkie dzieki ;) Wlasnie potrzebowalem hostingu z USA na mala stronke i trafiles z tym w 10 :D

[EDIT] Jakby ktos mail problemy to trzeba zrobic tak - wybrac plan hostingowy, nastpenie to pierwsze pole register domain i podac nazwe, ale tylko .info, a pozniej na nastepnej stronie trzeba przestawic platnosc z miesiecznej na Annual (roczna), gdyz inaczej Wam nie zadziala kod.

Jak ktos nie zdazy to jest tez drugi kod na ich stronie na 50% znizki, obowiazuje chyba do konca roku.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Paszczur - nie popadajmy w skrajności, będąc tutaj (tzn na forum dla pozycjonerów) można odnieść wrażenie że jest ich masa, jednak biorąc pod uwagę ogół internautów pozycjonerzy stanowią odsetek i myślę, że w przypadku hostingów jest podobnie - tylko część klientów to pozycjonerzy ze swoimi śmieciami, reszta to normalni userzy (osoby trzymające tam swoje homepage'e, blogi, wizytówki firm, fora i masę innych stron). Chyba, że jestem nadmiernym optymistą i się mylę ;)

Pozdrawiam :)

Witam,

jak się zalogować do cpanelu ?

Dziękuje, pozdrawiam

Grzegorz

Po opłaceniu powinieneś mieć w zakładce services jedną pozycję i po prawej stronie koło daty wygaśnięcia masz ikonkę z zieloną strzałką. Żeby opłacić usługę trzeba mieć kartę bankomatową, z czego u mnie ta z mBanku nie działała, dopiero dała radę ta z Millennium.

PS. A ja akurat szukałem czegoś taniego z dużym transferem, wiadomo do czego :)

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności