Skocz do zawartości

Czy można nazwac to spamem.

Tomex

Rekomendowane odpowiedzi

jak testowalem takie keywords na CSE HTML validator pro to takich zestawien slow nie czepial ale gdyby slowo "zyczenia" powtarzaly sie jako same "zyczenia" (zyczenia, urodzinowe, zyczenia, swiateczne itd.) a nie z innymi slowami (zyczenia urodzinowe, zyczenia swiateczne, itd.) to juz program informowal mnie, ze takie cos podchodzi pod spam i w wiekszosci wyszukiwarek nie przejdzie ... ;)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zalezy... Nie mozna powiedziec jednoznacznie ze jesli jest np 4 slowa kluczowe - projektowanie. To Google uzna to za spam, z roznych zrodel czytalem ze slowa mozna powtarzac do 5 razy, ale oczywiscie z wyszukiwarkami nic nie wiadomo. #-o

• 1 miesiąc temu...

No właśnie, jak to jest z tym powtarzaniem słów kluczowych? Ja z kolei gdzieś słyszałem, że jeśli w treści strony słowo kluczowe powtarza się więcej niż 6 razy, to Google uznaje to za spam. Ale to by było bez sensu, bo przecież słowa typu "do, od, na, oraz" itp. występują w treści długiego dokumentu masowo.

zamki polskie, pałace i dwory obronne

No właśnie, jak to jest z tym powtarzaniem słów kluczowych? Ja z kolei gdzieś słyszałem, że jeśli w treści strony słowo kluczowe powtarza się więcej niż 6 razy, to Google uznaje to za spam. Ale to by było bez sensu, bo przecież słowa typu "do, od, na, oraz" itp. występują w treści długiego dokumentu masowo.

Slowa tego typu i inne takie jak the, or. Sa w google uznawane za bardzo czesto wpisywane wiec po prostu je pomija.

Slowa tego typu i inne takie jak the, or. Sa w google uznawane za bardzo czesto wpisywane wiec po prostu je pomija.

Według wyników wyszukiwania pomijane nie są https://www.google.pl/search?hl=pl&q=do&btn...aj+z+Google&lr=

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Ale te "do, od, oraz" to był tylko przykład. Chodziło mi o to, czy jeśli pozycjonowałbym stronkę np. na słowo "Ziutek", to czy mógłbym napisać w treści np. tak:

Jestem Ziutek. Ziutek to fajny gość, bo to Ziutek. Ziutek ma duży fiutek. Ziutek rules. Ziutek... itd.

zamki polskie, pałace i dwory obronne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności