Skocz do zawartości

2000 backlinks za free

WashClub

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe narzędzie do zdobywania darmowych linków przyspieszających indeksację...

"This is a very good solution for get free backlink, also how to newly purchased domain name directly indexed by google. also get quality backlinks without penalty sandbox. More importantly in this way will increase serp in google and get organic traffic from search engines.

Why is this method superior

Keyword here is automation. THIS IS THE PURPOSE OF CORE METHOD BLACKHAT. Many of us just always busy pinging Ping sites like pingler, Pingomatic or social bookmarking, etc. with zero results. Well, the solution offered is 100x better because most of Social bookmarking sites do not provide the value that you need SEO in Google Page 1. In other words, when typing in the Google YOURDOMAINDOTCOM, how many of those social bookmarking sites that we see?

How to get free 2000 backlink?

1. Go to https://verifiedfile.com/seo/

2. Type in the website of your choice.

3. Must opt for NEW BROWSER option.

4. Random order is by default which is fine.

5. Choose 25 popups

6. Choose 100 Max URLs (to test)

Now, after click on start, a group of the browser will open and the contacts rank 1 large sites such as "Quantcast.com / yourdomain.com". By clicking the popup 25, it means that 25 sites will be contacted, and 15 seconds later - 100% automatically - open a browser popup will close, and then open the other 25 sites. For testing, you can do it with 100 sites.

But if you want to leave your computer running for an hour, then do not hesitate to set 3000 the site and let the script run on autopilot.

Keep in mind this is a Tier 1 backlink from gugle, where backlink2 of this site will be considered as the most quality backlink by google

But overall, this is a very powerful service that can improve your SEO Rankings. This is far more powerful than ping because ping does not provide PR6 + backlinks. To your site

There are thousands PR6 + sites that will cause Google, MSN, & Yahoo to index your web site very quickly if the right steps. Not only will cause your website to get indexed very quickly, but also will potentially provide thousands of backlinks to rank 1 website. You can actually buy a domain today and tomorrow will be indexed.

but some links are nofollow so you can't get PAGERANK by doing this... only FASTER INDEX "

Profesjonalne kosmetyki samochodowe Surf City Garage, Collinite, FinishKare

Auto-kosmetyki

Taki śmieć wam jeszcze podam - https://www.imtalk.org/cmps_index.php?pagei...bsite-Submitter . Skrypt bazy wartościowej może nie ma, ale jak ktoś lubi.. no jak ktoś coś tam lubi, to mu się przyda.

Uwaga, kto jest chętny na darmowy ''blast'' (całą bazą) narzędziem, które podałem, to proszę szybko pisać na PW, z adresem i jednym słowem kluczowym!

Darmowa półautomatyczna dodawarka do 1800 katalogów https://www.imtalk.org/cmps_index.php?pagei...ctory-Submitter

Przecież ja dokładnie to samo podałem post wcześniej. :)

Tak czy tak link jest link, strzeliłem sobie z tego automatu na moje wszystkie domeny te backlinki za darmo, w tym na forum. Jeżeli będzie ban (w co wątpię) to oczywiście kupię sobie jakąś fajną domenkę i 301.

czy ktoś z was ma może już narzędzie to tych stron? w szczególności do tego: https://www.imtalk.org/cmps_index.php?pagei...bsite-Submitter

Zastanawiałem się czy by nie dopalić tym wpisów w katalogach i preclach ale ręcznie wklepując adresy to za długo by zeszło :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności