Skocz do zawartości

Zaplecze

dandez

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Nadal uczę się polskiego pozycjonowania bo troszkę to inaczej działa niz zagraniczne, którym sie zajmuje.

I mam pytanko odnośnie zaplecza

Ogólnie jakie kroki podejmujecie przy budowie zaplecza?

Czy budujecie je zanim zdobędziecie klienta? Np jakieś ogólne stronki ala KATALOGI stron, z których potem uderzacie linkowanie do strony pozycjonowanej klienta jak takowa się trafi?

Czy budujecie stronke zapleczową już specyficznie pod klienta, czyli np tematycznie zblizony wordpress, po tym jak juz wiecie jakie frazy będziecie pozycjonować?

Obczytałem się informacji na temat zaplecz itd i wiem już mniej więcej na czym temat polega.

Tylko kwestia tego co wyżej wspomniałem, czyli skąd wiedzieć jakie strony zapleczowe i o jakiej tematyce stawiać w przypadku jeśli nie wiem jaki będzie klient w przyszłości? A stronkę mimo wszystko chcę postawić bo im wczesniej to zrobie tym wczesniej uzyska jakąś moc.

Proszę o konkretną odpowiedz nie typu "czytaj forum itd." bo odpowiedzi na to konkretne pytanie nie znalazłem w żadnym materiale a nie chcę robić zaplecz jak to sie mówi brzydko na pałę:)

Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc

Daniel

DARMOWY Katalog Stron

...i jeszcze jeden zadbany Katalog Stron

Portal Reklamowy - Baza Firm

Czy budujecie je zanim zdobędziecie klienta?

Każdy ma swoją metodę, niektórzy budują po zdobyciu klienta, a inni mają już zaplecze.

według mnie lepiej mieć już zaplecze ponieważ można je wcześniej zacząć linkować co skutkuje w moc zaplecza.

Tylko kwestia tego co wyżej wspomniałem, czyli skąd wiedzieć jakie strony zapleczowe i o jakiej tematyce stawiać w przypadku jeśli nie wiem jaki będzie klient w przyszłości?

Tego zapewne nie przewidzisz, chyba że szukasz klientów pod zaplecze jakie już posiadasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności