Skocz do zawartości

[zlecę] wykonanie forów pod SWL

Elegant

Rekomendowane odpowiedzi

Zleciłem pewnej firmie zrobienie forum pod SWL statlink, forum motoryzacyjne zostało postawione jednak olano sprawę uzupełnienia forum wpisami, dlatego chciałbym to zlecić komuś, kto się na tym zna. Forum jest na MyBB.

Dodatkowo chciałbym zlecić wykonanie innych forów pod swl statlink - w taki sposób żeby było dużo punktów. Skrypt - dowolny - najlepiej jakiś bardzo prosty w obsłudze. Każde forum musi byś spolszczone i posiadać przyjazne adresy oraz ładny szablon dostosowany do domeny.

Tematyka forów: kosmetyki, systemy swl, hosting i domeny, komputery, kulinaria, etfy - fundusze indeksowe.

Na początek zlecę 1 forum, jeśli cena i współpraca będzie satysfakcjonująca zlecę następne. Zależy mi na terminowości.

Kontakt: elegant@poczta.pl - preferuję jednak kontakt na priv przez forum, chcę wiedzieć z jakim użytkownikiem piszę.

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności