Skocz do zawartości

Jaki telefon?

vtvs

Rekomendowane odpowiedzi

Ja od ok 4 lat używam wyłącznie telefonów chińskich,śmiało 2 lata wytrzymują.Wysyłka prosto z chin.Z gwarancja niema żadnego problemu wysyłka na ich koszt .Ogólnie lubię mieć taki telefon którego nikt niema, i ma to co ja potrzebuje.Ceny za takie telefonu od 80 do 250 USD.Zona moja tez już 2 rok ma Anycool,jest bardzo zadowolona.

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

HTC Kaiser :) Stary poczciwy tel biznesowy;)

1. Tak

2. Tak

3. Tak

4. Niet

5. Tak

6. Nie wiem ponieważ rzadko używam :)

7. Tak

8. Tak

9. Dzień wytrzyma (słuchanie muzyki i zabawa np z wifi - 8-10h)

10. Tak

11. Rysik :)

Całość śmiga na poczciwym Windows Mobile 6.x (ja obrcnie mam wersje 6.5)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

A swoją drogą (niema chyba sensu, zakładać nowego tematu) - gdzie kupujecie telefony ?

Od jakiegoś czasu zauważyłem, że zupełnie nie opłaca się kupować telefonu w abonamencie (chyba, że wysokim).

Dla przykładu, abonament w Play, 24msc, najdroższy jaki znalazłem - LongPlay99, "dostajemy" przykładowy telefon Sony Ericsson X10 za jedyne 1199.00 zł - przy czym na Allegro, nowy, bez locka, na gwarancji, kupić możemy od 1079zł.

logo-stat4seo-blue-small.png

BlackBerry fajne, ojciec ma i bardzo mi się podoba tylko pytanie, czy jest sens to kupować, jeśli nie będę korzystał z usługi BIS? Nawet nie jestem pewien czy w ogóle bez tego można maila obsługiwać. Do tego czytałem, że jeśli chodzi o GPSa, to zżera dużo transferu pobierając mapy.

Bez BIS nie obsługuje poczty. Ale, ale... Za ok 20zł / msc masz nieograniczony dostęp do poczty, www (przez wbudowaną przeglądarkę BB), map itp. BIS to najlepsza opcja internetowa.

TanieZaplecza, net na tel to ostateczność :rolleyes:

Ja ostatnio preferuje jak już to laptop + HTC działający jako modem HSDPA :soczek:

Obecnie w Orange jest dość fajna promocja w taryfie Orange Free (darmowy transfer przy doładowaniu konta) ;)

A tel kupuje zwykle na allegro ;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

• 2 tygodnie później...

@jarcow

Mógłbyś jeszcze się wypowiedzieć na temat różnicy między Nokiami N97 i N97 mini? Czy jest to duża różnica? Widzę, że mini jest tańsza i nieco mniejsza, więc może warto wybrać ten model? Dodatkowo jest jeszcze mowa o darmowych mapach ovi, czego nie jestem pewien w przypadku zwykłej N97. Z kolei większy model ma chyba pojemniejszą baterię, a czytałem, że ta z kolei jest słabym punktem mini.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności